Kökets Box Vårfest.

I torsdags hämtade jag ut 2 kökets box. Jag var klantig och glömde avsluta mina två prenumerationer [förra månaden fick jag 2 kr betalt/gick 2 kr plus pga rabattkoder och återbäringssidor]. Denna månad betalade jag fullt pris för en box (129 kr) och 64,50 för den andra [men fick 50 kr i återbäring via appen Wrapp].

Innehållet i månadens box passade inte riktigt mig och därför kändes det extra surt att jag var EN dag sen med att säga upp boxarna för att inte debiteras för ytterligare en månad.

Först och främst, generöst innehåll men för en allätare. Den innehåller 3 drycker varav 1 är vegansk, en sås som är vegansk, en baksmet som innehåller ägg och mjölk, en kokosbar från Nicks som innehåller mjölk, majskakor som innehåller mjölk samt en dammvippa som kommer användas även om den (eventuellt) inte kommer från ett djurvänligt företag. Så allt som allt, 2 av 8 produkter är veganska. Jag brukar tycka om Kökets box innehåll då åtminstone hälften [ibland t.o.m närmare allt] brukar vara veganskt. Men denna gång hade jag otur helt enkelt men för någon annan som är allätare kanske det var en väldigt bra box. Det är lite svårt med boxar som inte är veganska, antingen är nästan allt veganskt eller så är knappt något veganskt.

Färdig baksmet från Milda, dammvippa från Swiffer, alkoholfritt vin från Jacob's Creek, majskakor med smak av ramslök & cremè fraiche från Friggs, herrgårdscider med smak av hallon och fläderblom från Kiviks, iste med smak av hallon och persika från Fuzetea*, pepparsås från Paul & Thom* och en kokosbar från N!cks.

*=veganskt.

#köketsbox #swiffer #nickstosugar #friggs #fuzetea #kiviksmusteri #milda #paulochtom #jacobscreek

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Nicks baren är i alla fall en DRÖM enligt mig 😃 😉nouw.com/idamida
vegowellness
vegowellness,
Det kan jag tänka mig, påminner den något om typ Bounty eller Co-Co fast lite nyttigare? 😊 Synd bara att den innehåller mjölk, annars hade jag nog tyckt om den då jag tyckte väldigt bra om Bounty och Co-Co innan jag blev vegan 😃nouw.com/vegowellness
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229