Vegetariskt på Lidl!

I detta inlägg kommer jag dela med mig av en massa gott som finns på Lidl som vi veganer kan äta.
Inlägget fylls på efterhand som jag hittar produkterna i butiken och kan klicka en liten bild på den.
Det finns ju såklart fler grejer men som jag väljer att inte lägga in, som till exempel ris, pasta, tomatsås, grönsaker, frukt och sånt där som är uppenbart vegetariskt. Var noga med att titta pastan bara då vissa kan innehålla ägg, men de alla flesta torra är ok, och de flesta färska innehåller ägg (och även en del lasagneplattor). En bra regel att använda.


Jag lägger det i olika kategorier och dessa är:
Kakor
Frukost/mellanmål
Godis & snacks
Efterrätt
Mat
Dryck


Hoppas ni finner tråden hjälpsam så erat besök hos Lidl blir en aning enklare :)


FRUKOST/MELLANMÅL

Sojayoghurten som fanns innan är borta. MEN har ersatts av 3 varianter av kokosyoghurt. En naturell, jordgubb och en med smak av mango.

GODIS & SNACKS

Rotfrukschips från Snack Day med smak av havssalt.

EFTERRÄTT

Sorbet ifrån Gelatelli är helt vegetabilisk. Det finns 4 olika smaker, citron, mango, passion och svartvinbär.

Apfelstrudel från Firenze är både billig och god.

DRYCKER

Karlens ekologiska glögg 2.2% är även den helt vegetabilisk. Jag har ännu inte fått svar om de andra smakerna så ni får vänta tålmodigt.

Gillar

Kommentarer

Johanna
Johanna,
Hej, vi ska ha 3 stycken som äter vegetariskt på vårt julbord och för enkelheten så sa vi att då kör vi ett hel vegetariskt julbord för att alla ska kunna äta allt..
men det står STILL i huvudet! Vad är dina bästa tips för ett vegetariskt julbord? Vad är gott och vad ska jag undvika? Vad ska jag göra själv och vad ska vi köpa färdigt?

Ser fram emot lite tips🤗
vegankatt
vegankatt,
Hejsan och vad kul att ni kör helvegetariskt 😁👍🏼 Jag har gjort ett inlägg om hur man kan veganisera hela julbordet här: http://nouw.com/vegankatt/allt-du-behover-for-att-veganisera-julbo-34939685
En del tycker dock att Astrid & Apornas produkter inte smakar så gott (jag själv är ett stort fan av det mesta dem har), så kanske undvika deras julskinka? Det är så svårt med smaker och det kan ju hända att ni älskar den. Men är det något särskilt du vill veta, något särskilt recept som finns där eller som du undrar över så är det bara att du hör av dig 😊
nouw.com/vegankatt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@