Tofustroganoff med ris och sallad

Idag blev det en härligt god tofustroganoff.
Simpelt och väldigt gott!
Detta är ett recept som man kan få ihop på en 30 minuter.

TOFUSTROGANOFF

1 block tofu (alt. blomkål eller 50/50)
1/2 burk krossade tomater
1/2 dl Vatten
1/2 grönsaksbuljongtärning
2-3 vitlöksklyftor
1 dl Oatly creme fraiche
1-2 tsk senap
Salladskrydda/italiensk krydda
Skvätt soja
Mjölkfritt smör

- Tärna tofun och stek i smöret tills det fått lite färg.
- Häll krossade tomater, vatten, pressad vitlök, buljong, senap, soja och låt det få puttra en 10-15 minuter.
- Lägg i creme fraichen och smaka av grytan med örterna och eventuellt salt.
Servera med ris och en sallad.
På salladen hade jag olivolja och souvlaki.
En riktig favoritkrydda.
Har ni inte testat så gör det, verkligen supergott!


#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@