Tips på serier!

Nya serier är alltid lika spännande att leta efter. Och jag har faktiskt lyckats hitta ännu fler, men har också sett klart en del både av de gamla och de nya serierna så jag ser inte på ALLA som jag nämt här i bloggen, just nu.
Bates Motel (2013)
Drama/Mystik/Thriller, 8,1 IMDb
Denna serie är rätt så knasig och annorlunda. Men på ett bra sätt. Jag har redan sett klart första, andra och tredje säsongerna och väntar tills fjärde ska börja, någon gång under 2016.
Jag fastnade direkt efter första avsnittet och är en serie jag verkligen rekommenderar.

Z Nation (2014)
Action/Drama/Skräck, 6,4 IMDb
Denna serie är verkligen AWESOME. Den har skräck, zombies, humor, blod och splash. Jag älskar verkligen zombie-serier men denna sticker ut lite grann, en del p.g.a att den faktiskt har en del humor i sig, och en del att det inte alls blir som man förväntat sig utan den har många gånger en twist i sig som jag älskar.
Den har bara fått 6,4 som betygssättning men den förtjänar högre. Jag ger den 7,6 i betyg.
Så avgudar man zombisar såsom jag, så är denna serien något som man måste se.
The Leftovers (2014)
Drama/Fantasy/Mystik, 7,7 IMDb
På riktigt så tycker jag den är lite spretig. Varje avsnitt handlar om olika saker, olika personer. Jag har svårt att greppa tag om handligen. Men om jag fattat serien någorlunda så är det för att få en inblick hur olika människor hanterar händelser som skett. Kanske har jag inte kommit tillräckligt långt in i den än, jag har bara sett 6 avsnitt och jag tror det krävs lite mer för att få ett bättre tag om den.
Så, har lite svårt att se att denna har fått 7,7 och sen Z Nation bara 6,3 i betyg, men, jag är inte den som ger upp en serie så lätt så jag ger den en chans att visa vad den går för :)
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Har ni tips på andra serier? skräck/sci-fi/mystik/thriller genrerna är toppen och önskar fler serier i dessa kategorier.

Och nästa år hörni så blir det extra fantastiskt eftersom min favvo serie "The 100" Ääääntligen börjar igen.
Hur awesome är inte det? MYCKET!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@