Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Tid för mer av det jag vill.

Så tyst det har blivit här. Inte meningen men jag har på senare tid känt att jag måste lägga upp bara för att. Och jag vill inte att det blir så för då stannar jag upp och slutar skriva helt då jag tappar intresset.
Jag vill ju skriva. Dela med mig av bilder, idéer, tips och bara om livet. Men det ska vara när jag vill och inte bara för att fylla upp.
Men det har hänt en del sedan jag skrev. Många äventyr och härliga minnen som man kommer bära med sig.
Sommaren har flugit förbi som ett ögonblick. Vad hände med månaderna liksom? De bara försvann. Och jag som längtade så mycket efter lite värme då i våras. Annars brukar våren vara rätt skön men i år var den kall och blöt. Nu är snart sommaren över och att sitta ute och dricka kaffe i kortärmat är snart förbi.
Är det någon månad som går snabbt så är det alltid sommaren. Tjoff så är den borta.
Tänk om vintern kunde vara lika snabb. Om det ändå vore så väl.

Här kommer lite bilder från två olika äventyr, och ett av dem bästa äventyren måste ju ändå att vistas i naturen. Det är ju så himla mysigt och fint där och det doftar så gott av skog, blommor och svamp. Mmm härligt!

Här var vi i vår närliggande skog där vi först grillade lite korv och fikade för att sedan gå en liten runda i skogen.

Här var vi i Brösarp för att plocka lite kantareller. Men först fikade vi och tittade på när Österlentåget åkte iväg.


Jag försöker njuta ordentligt och känna tacksamhet över vilken fin plats man lever på och hur vackert allt liv är. Det är så lätt att glömma bort bland allt brus runt omkring en. Och det är väldigt lätt att glömma bort de känslorna för sig själv. Jag vet nog ärligt inte riktigt hur man ska känna så över sig själv men jag försöker varje dag att se positivt och få bort allt brus man har inom sig. Det ska ju gå det med, och en dag sitter jag väl där och undrar hur jag inte såg hur lätt det var :)


Hoppas ni haft en bra vecka än så länge.
Vi hörs när vi hörs // Kram Kitty

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3