Shopping på Gekås

Vi landade på hotellet igår och började med att lägga alla grejer vi hade med oss innan vi tog oss ner och in i butiken. Vi kom rätt sent, cirka 15:30 gick vi in och hann inte gå så jätte mycket då vi först även skulle äta därinne. Men när vi kom upp så hade dem stängt restaurangen, så vi betalade det vi hade hunnit handla och gick ner till Stantons.
Sedan satt vi på hotellrummet, gick igenom köpen vi gjort, spelade kort och drack lite vin.

Vi gick ner och åt frukost på hotellet runt 8:30.
Himla mysigt ställe och de hade faktiskt både mjölkfritt smör och Planti's yoghurt.
Så där fanns bra alternativ även till oss veganer.

Och när vi sedan tittade ut så såg vi att det var värsta kön in till affären, och i den kön fick vi stå i lite mer än en timma. Som tur regnade det inte, men lagom drygt ändå.

Vi satte oss senare och åt på restaurangen och där tog jag och även syster denna red curry med "tzay" som istället var tofu. Tror att de bara hade skrivit fel, men gjorde inte mig något för jag älskar även tofu (:
Denna soppa var riktigt god och kan verkligen rekommendera er att välja detta. Toppengott!


När vi skulle ställa oss i kö så förstod vi direkt att detta kommer ta tid, och ja, vi fick stå där i 2 dryga jävla timmar innan vi tillslut kom fram och kunde betala.

Nu sitter vi i bilen påväg hemåt och har väl lite mindre än 2 timmar kvar innan vi är framme.
Sen får man ta och kolla allt imorgon, kändes halvt stressigt att handla och jag hann inte kolla ordentligt på allt som jag ville kolla på,
men en del fick man ju med sig ändå.

Det var nog dock en dålig tid att köra då alla där skulle handla julklappar och allt och köerna ut var ju bisarrt långa vid alla kassor, så undvik att köra dit nu. Iallafall helg xD

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@