Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Så mycket information!

Både igår och idag har jag och syster börjat plugga tillsammans. Blir så mycket enklare när man har en annan som också ska lära sig.

Idag cyklade vi ner till Smakbruket och tog varsin latte och pluggade (vad vi trodde) i en lugn miljö. Där brukar vara lugnt men de spelade musik högt och killarna som jobbade där satte sig och snacka så det gick väl sådär, så vi cyklade vidare hem för att äta en bit mat och pluggade lite mer. Just nu försöker vi bara få in alla vägmärken. Och dem skojar man inte bort.
Vi kom också fram till att det måste ha varit en man som gjort vägmärkena, för en hel del har samma innebörd men ändå olika skyltar. Hur onödigt är inte det? Väldigt.

Det är så mycket att ta in att man bara tänker ”hur i helvete ska man få in allt detta, namnen på vägmärkena samt innebörden, PLUS sen körningen och allt vad det innebär? Huuuur fan ska vi liksom lyckas med det?
Vi startade ju båda två rätt blankt, så vi startar på samma plats så att säga. Men det gör också att vi har i stort sett allt att träna på och försöka banka in i skallen.

Men vi ska inte ge upp.
Vi ska lyckas.
Vi ska få körkort både två!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3