Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Öresund-runt tur!

Förra fredagen tog vi en runda runt sundet.
Det var en riktigt rolig (och väldigt varm) runda.
Vi åkte från Tomelilla och upp med Helsingborg där vi satte oss och åt på stationen för att senare ta båten över till Helsingör. Därifrån tog vi sen tåget vidare till Köpenhamn där vi spenderade resten av kvällen.
Jag lägger upp lite bilder från dagen :)

Här var vi sist också. Ett väldigt mysigt café ”Den lille gule kaffebar” heter den. Om ni besöker Köpenhamn så är detta café kanon, den är mellan de höga husen så man sitter svalt och skönt.
Jag tog en öl och de andra tog en Apereol.

Tog en ”Våga vegan” på Graffiti café. Det var med balad potatis, ugnsrostade grönsaker, vegobitar, kronärtskockskräm, frön, chipotlesås och sallad.
Till det tog jag en iskaffe med havre.
Riktigt gott!

Mittemot caféet vi satt vid låg det en teater/biosalong. Även de hade ett café där folk satt utanför och smuttade på lite vin och förgiftade lungorna xD

Vi hittade mest bara pizzerior och (väldigt) dyra restauranger. För mig fick det bli en pizza minus osten med ananas. En dyr pizza som ändå gick på 120 spänn för ananas och tomatsås. Degen var iallafall smakrik och god.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3