Netflix, mat & mys!

Tidigare idag hittade jag denna pizza på Lidl som de hade tagit in. Har inte smakat just denna innan så det fick bli min middag idag.
Helt ok men lite ”vattnig” och svampen hade konstig konsistens men annars funkade den.
Jag tog på salami från Wheaty, A&A ost och ringlade över lite olivolja och strödde havssalt över. Att den var vattnig berodde nog på spenaten som vätskade.

Sitter även och tittar på Good Girls som jag även tänkte skriva om. Riktigt bra serie och jag är igenom halva säsong 2 nu på bara några dagar.

Så ikväll blir det Good Girls, lite gott snacks och mys med vovvis. Jag köpte även barnmat till henne på Lidl men hon tyckte just den var sådär så får se om jag hittar någon annan på COOP.
Jag blandar ner det med hennes foder som jag blötlägger, och ibland blandar jag fodret med lite havregrädde som är väldigt mumsigt.

Ikväll får även hon snacks och dem gör jag med majskrokar, olja och bjäst som jag rör om så det blir lite som ostbågar. Riktigt gott faktiskt.

Nu tänkte jag starta serien igen och se hur många avsnitt jag orkar ploga igenom.

Ha en fin kväll!

Lidls veganpizza, Verdura (inte ett dugg likt den verdura jag brukar ta på restaurang med zucchini, aubergine och vitlök.) Har de tagit in olika sorter så välj helst någon annan. Den funkar men kommer förmodligen inte köpa den igen (om jag inte glömmer hur den smakade)

Good Girls på Netflix. Riktigt bra serie 👌🏼

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@