Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

När man har ett kräset hundbarn

Igår hämtade jag ut ett litet paket innehållandes lite mat och godis till Kelzie.
Hon är väldigt kräsen och äter som en lite fis, men hennes vikt var stadig och bra (till och med över normal med 300 gram xD) så mat får hon ju i sig.

Beställde lite nya smakprover som jag gjort tidigare, men eftersom hon ändrar sig hela tiden så tänkte jag passa på att testa de olika sorterna igen. Eller jag och jag. Hunden.
Även om jag också kan äta dem.

Smakproverna var inget som övertygade Kelzie denna gång i första öppningen. Men jag har lagt alla proverna i hennes skål så får jag se vilken hon äter upp.
Ami dog har hon haft förr och hon älskade den. Men ja, hon ändrar sig hela tiden.

Ami dog samt Greta är bra i storleken till en liten vovve. Dem andra är i lagom storlek som egentligen går bra dem också, men lite lite större bitar.

När jag såg dessa så tänkte jag JA ÄNTLIGEN! Äntligen lite vegetariskt godis med k*cklingsmak.
Men när jag öppnade dem så luktade dem enbart mint. Va? Hur får dem det till att vara k*cklingsmak? Läser sen ingredienserna och ser att det står ”pepparmint” och där förstörde dem ju också smaken.
Min lilla krabat gillar väldigt få saker som egentligen har med grönsaker att göra.
Väldigt få med kött heller utan det är vissa dofter hon gillar. Så detta var en stor besvikelse.

Denna kaka tänkte jag göra till henne när hon fyller nu i sommar. Tänkte lägga till Oatlys ifraiche som hon tycker om, sen får jag hoppas hon gillar den men jag ska nog lägga till något extra i smeten som jag vet hon gillar.Nu är det bara att vänta och se vilket foder hon väljer.
Denna kräsna lilla räkan.. ^^

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3