När en dröm känns verklig!

Fyfan! Hade läskigaste drömmen ever.
Och jag minns allt så klart, brukar nästan aldrig minnas hela drömmen, men denna var så verklig att jag trodde det hänt när jag vaknade.

Det började med att jag stod vid garderoben och valde kläder. När jag var klar och skulle gå ut ifrån rummet så tyckte jag det var konstigt att dörren var stängd. "Aja säkert katten" tänkte jag.
Jag går ut mot hallen då jag plötsligt känner något i nacken. Jag tittar bak och då stängs en annan dörr till. Jag går dit för att kolla, går in i rummet och ser ingen katt.
Ska gå ut från rummet igen när dörren stängs mitt framför näsan på mig.
Jag känner hur jag får kalla kårar och börjar misstänka något annat som är här än katten...
När jag försöker öppna dörren är det som att någon håller emot. Jag skriker "Släpp dörren ditt jävla monster!" Och känner en hård knuff som gör att jag trillar baklänges.
Jag reser mig och rusar ut mot köket (köket är närmast ytterdörren). Jag står där och tittar ner mot hallen, saker börjar röra på sig och dörren jag kom ut ifrån smälls igen. Jag tar min mobil och ska försöka filma.
När jag har kameran igång är det som små störningar, men det går. Jag kommer kunna bevisa att andar finns!, tänkte jag.

Jag filmar när saker rör sig på golvet och en dörr som stängs och sedan öppnas igen, i 3 sekunder är allt stilla när plötsligt saker flyger upp i luften och där stänger jag av och ska ringa till min syster som jag vet är ledig.
Jag ringer men det hörs konstigt och min röst förvrängs när jag försöker förklara vad som händer. Jag säger då bara "Jag kommer nu, ring efter hjälp om jag inte kommer"!
Jag försöker sen själv ringa 112 (vad nu dom kan göra heeeh) men det går inte, jag hör ingenting av vad hon säger mer än "Jag hör inte dig, prata tydligare". Det går inte, min röst förvrängs ännu en gång och det är uppenbart att vad det än är som är i huset, inte vill att jag ska hämta hjälp.

Jag skyndar mig att fixa mat (är man vegan och ska till nån annan så var ju detta självklart att jag skulle göra ^^)
Kommer sen på att ryggsäcken är inne i rummet allt började. Men just för tillfälligt är allt lugnt, så jag går tyst och försiktigt ner i hallen, försöker inte trampa på några saker som ligger på golvet, och går sedan in i rummet.
Där sitter min hund, livrädd och skakar. Jag tar ryggsäcken och tar sen Kelzie under armen och ska gå ut. Dörren stängs ännu en gång mitt framför mig men nu sprudlar jag så mycket av rädsla att jag bara vill ut från detta hus NU!
Jag rycker i dörren och springer ut mot köket. Jag kopplar Kelzie och sätter henne vid dörren.

När jag reser mig upp känner jag hur någon river mig på halsen. Jag börja skrika och kastar mig efter ryggsäcken och tar ner maten, men jag känner hela tiden som att det är någon som försöker hålla emot varje rörelse jag gör.
Jag skriker igen, skriker att vad det än är, Sluta!

Jag slänger på mig ryggsäcken och tar upp kopplet och öppnar ytterdörren.
Väl ut där knuffar någon mig och jag trillar ner från trappan.
Den sparkar på mig och försöker sedan dra in mig igen. Jag samlar alla mina krafter och sparkar i luften.
Plötsligt släpper den och jag plockar upp Kelzies koppel som jag tappat och tar upp henne i famnen och springer så fort jag bara kan.

Jag kommer fram till systers hus och berättar allt som hänt och visar filmen.
"Det är säkert dina andar du hade i huset som kom över dit".
"Kitty, dom andarna var snälla. Detta låter som en demon!"
Jag tänkte då på alla filmer jag sett med demoner, och hur svårt det är att bli av med dom.. Gör man ens så som i filmerna?, tänkte jag.

Jag lägger sen upp filmen på Facebook och skriver "Ghost caught on camera!"
Fråga mig inte varför, det är iallafall det jag skriver :P

Här nånstans vaknar jag med ett dunkande hjärta och inser att jag är i huset där allt hände. Fan, jag vill Inte vara själv hemma nu var det första jag tänkte.

Sen vet jag faktiskt inte om demonen försvann eller inte, jag vaknade och den drömmen ville jag inte tillbaka till!

Jag känner fortfarande hur verklig drömmen kändes, men några rivmärken eller blåmärken har jag iallafall inte så det är ju iallafall ett tecken på att drömmen inte Var verklig :P

Nu ska jag leta lite kläder och göra mig klar inför dagen.

Hm, var det inte så drömmen börja? 😁


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@