Midsommar och en härlig vecka!

Tänk att det redan har gått en vecka sedan vi kom hem från Turkiet. Men vilken resa! Så himla kul att åka med hela familjen även om jag var orolig över Kellan som skulle vara hos någon hon inte kände. Men det hade gått jättebra och hon var superduktig och hade boostat upp sitt självförtroende under den veckan.

Jag håller ännu på och redigerar bilder från resan och jag kunde inte ladda upp något under veckan då internet inte var det bästa där. Men det var på ett sätt väldigt skönt, inga direkta uppdateringar, inga meddelanden och man kunde slappna av ordentligt utan surrandet i öronen.

Veckan som gått har varit rätt lugn. Min bror är iväg på resa med familjen så vi tar hand om deras kise Fisen denna vecka.
Och sen var det ju midsommar i fredags.
En lugn midsommar hemma hos min yngsta syster med god mat och en liten svart sak som var lika lugn.
I torsdags hämtade min syster hem en liten gråwachtel som har fått namnet Tikka. Och det är så mysigt att hålla en liten bebis. Ni vet, precis som människorbebisar har en särskild doft, så har även bebisdjur. Doften av valp.
Vilken goding!

Jag hoppas ni har haft en lika trevlig midsommar. Att vara med familjen är något av det bästa jag vet. Om det så är de mänskliga eller de icke-mänskliga.Hemmagjord champinjonsill, en med skärgårdsröra och den andra med senapsröra. Supergoda!
(Du behöver Oatly creme fraiche, äggfri majonnäs, dill, tångkaviar, lite peppar och salt. I den andra tar du bara bort kaviarn och tillsätter skånsk senap)

Jag är just nu hundvakt åt Tikka och vi sitter ute och njuter av värmen och busar lite.

Ha en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@