Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Lite fix innan Gekås!

Jag sitter för stunden och kladdar lite i min bujo.
Har ju inte kommit så värst långt och året är snart slut haha. Jag ska försöka fylla i grunden för alla månaderna så iallafall det är klart.
Har även fyllt i lite fler serier som jag följer. Älskar ju serier och letar alltid efter nya att se.

Efter detta ritande så ska jag rensa upp bland bilderna i mobilen. Det dryga med iPhone kan jag tycka, är att man Måste radera på själva iCloud för att bilden ska försvinna helt ifrån mobilen. Raderar man enbart i fotoalbumet så kommer den fortfarande finnas kvar i iCloud, och det är just iCloud som är fullproppat just nu. Eller ja, det har varit det i snart 2 år väl så det är dags att låta mobilen kunna göra sitt jobb att säkerhetskopiera innehållet i mobilen utan problem.

Imorgon bär det då av till Gekås. Vi har bokat övernattning i dem nya lägenheterna, Skogslängan.
Surprise surprise så blir det som vanligt mina systrar och vår mamma som åker.
En liten lista har skrivits ner i mobilen, som i sin tur ska skrivas på ett papper så inget batteri behöver tas på mobilen i onödan. Smidigare ibland också kan jag tycka.

Det är inget särskilt direkt, utan jag ska mest titta på lite smink, krämer och tänkte även se om jag hittar en klämmeklapp. Inte det lättaste då det ska passa 4 personer i helt olika åldrar och stilar. Men jag har ju lyckats de andra åren så jag ska nog kunna hitta något kul imorgon också.


Jag har även tittat upp vad de har för vegetariskt utbud, och till min förvåning så har de 6 st rätter som är helt vegetariska. 2 st i Salladsbaren, 2 st i Soortbaren, 1 st i Kaffebaren och 1 st på Restaurangen.

Och det är dessa rätter som är djurvänliga inne på Gekås;

💛 Salladsbaren - Falafelsallad. Pasta med tomat & basilikasås.

💛 Sportbaren - Peaseburgare. Grönkålsbullar.

💛 Kaffebaren - Bakad potatis med vegansk röra.

💛 Restaurangen - Peasebullar.


Nu ska jag fortsätta fylla i lite i min bujo och fixa lite.

Uppdaterar förmodligen imorgon när vi är i Falkenberg och ränner omkring :)


Ha en fin kväll! ✨

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3