Lägenheten är äntligen såld!

Nu har jag varit hos mäklaren och skrivit under de sista papperna tillsammans med köparen, och nu är den äntligen såld. Fast det har ju gått väldigt fort. Den vart enbart ute i drygt en vecka innan budet som köparen la godtogs. Känns ju lite mysko att inte köra upp till lägenheten. Men ändå en lättnad att det är avklarat nu. Nu fattas det bara att en hyres-etta ska komma ut och som man godkänns till att ta.

Mötet började 14:00, och där satt jag inne på köparens bank och väntade. När klockan slog någon minut över så tänkte jag för mig själv att det var otroligt konstigt att både mäklaren och köparen var försenade. En tio minuter över ringer mäklaren och undrar vart jag blir av, säger då vart jag befinner mig och får då till svar att vi skulle träffas på hennes kontor. Va fan haha. Och där satt jag och t.om. hade kommit 10 minuter innan två. Snurrigt.


Jag beställde även nyss min nya fina kamera. Jag försökte beställa igår och skulle ta på faktura. Det gick dock inte för jag var folkbokförd på min gamla adress. SATAN! Jag hade glömt skicka in till Skatteverket om min nya adress. Gick in där snabbt som fan och ändrade, men det gick inte direkt så väntade till idag.
Så nu är den äääääntligen beställd och landar hos mig (eller ja, mitt ombud) nästa vecka.
Jag har beställt massa fint och förhoppnings bra grejer till kameran.

Eftersom jag har ett Tamron AF objektiv så var jag tvungen att införskaffa en adapter som inte direkt var billig xD Sedan har jag beställt två nya kameraremmar att byta med.
Ett gråfilter som är justeringsbart från ND2 upp till ND400, ett UV-filter, fotostudio och ett minneskort.
Jag beställde även ett tripod stativ till mobilen, samt då en adapter till den.
Så nu är mitt hjärta väldigt lyckligt och jag bara längtar tills jag får hålla denna underbara kamera i handen. För er som inte ser eller vet så är det alltså en Sony Alpha a6000 (vit).

Jag velade lite mellan vit eller svart, men tog tillslut den vita. Har enbart haft svarta innan men tycker den vita ser väldigt snygg ut. Dessutom hade någon kommenterat i ett forum att en vit kamera bryr sig inte andra folk så mycket om och tror man är där för att fota "turistigt". Men kommer man med en svart kamera så blir det mer "Åh nu kommer en fotograf och ska fota oss". Även om jag inte kommer fota så mycket på gator bland folk osv. så kändes det ändå rätt nimnt att ha en kamera som inte uppmärksammas, även om den syns mer än svart. Men ni förstår nog vad jag menar.

Nu ska jag ta lite tvätt och sen blir det lite middag. Vad har jag inte bestämt mig för än. Får se vad jag hittar och slår ihop.

Ha en bra kväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@