Katter och syrliga bär!

Håller just nu på och raderar bilder från mobilen.
Man kan ju undra varför vissa bilder har sparats men jag går sällan igenom alla bilder jag tagit utan tittar lite snabbt vilka som ser bäst ut att redigera. Sen låter jag resten få stanna. Knäppt, jag vet.
Jag får nog börja lära mig att gå igenom bilderna jag tar, och kanske radera en suddig, konstigt vinklad bild direkt så den är ur vägen sen när man tittar. Nu när siffran är uppe i så pass högt nummer så är det nog bäst.
Närmare 19300 nu och det är ju helt galet.

Hur gör ni? Går ni igenom alla de bilder ni tar direkt eller ni raderar dåliga bilder vid ett senare tillfälle?


Kattbilder är något som dominerar i mitt bildalbum. Just detta är på två katter som är magiskt duktiga på att röra sig när man ska fota dem. Chanel som är till höger är nog den som sällan är stilla när man ska fota. Här fick man klappa katterna istället för att få någon bra bild på dem. Det var det enda de ville. Så olydiga.


Ser ni den lilla insekten i bild 1? Den sitter där och ser så fin ut. Vilken tur att jag fokuserade så bra på den så man inte märker av något annat.
På bild 2 har jag bara fotat rätt ut på någon däckfirma när mamma stod och tvättade sin bil.
Varför kan man ju undra. Det var jävligt varmt den dagen så det var väl det jag ville förmedla. Man känner ju värmen rätt igenom.


En cykeltur där jag försöker hålla upp mobilen för att få en härlig bild. Just denna bild ser ju sådär ut.

Bild 2 ville jag fota körsbären, och jag har egentligen jättesmå händer men här ser handen ut att tillhöra en jätte.
Jag la aldrig upp någon bild på körsbären. Men dagen var fin iallafall för det var midsommar och vi hade en trevlig kväll hemma hos syster (som jag för övrigt är hos här med och äter upp körsbären). Vill man ha bär cyklar man till syrran.
De har röda vinbär, vindruvor, körsbär, fläder (nåja, inte så gott att äta kanske), hallon, jordgubb och björnbär.
Perfekt för en vegan där att lalla rundor :D


En kass bild på en färdigrätt som är riktigt god. Jag har ingen aning varför jag valde denna vinkeln, men bättre att ta i alla vinklar än ingen alls. Eller något.
Det är för övrigt yakisoba med nudlar, sojabönor, paprika, morötter och kål i någon sorts sojasås. Jag har sen bara panerat och stekt tofu med vitlök. Och det var verkligen Så gott. Det enda rätten behöver mer av är salt, annars är den helt perfekt som färdigrätt!
(Veg it up - Yakisoba with vegetables från Kitchen Joy)

Förresten. Ett sådant inlägg om vegetariska färdigrätter som finns att köpa i butik skulle jag ju kunna göra.
Det hade nog uppskattats för vem orkar egentligen stå och läsa innehållet på en massa olika färdigrätter det står "Vego" på när man är hungrig? Förmodligen så innehåller de ändå ägg. Eller den förbaskade onödiga mjölken som de proppar i allt.

Nej, det får bli ett redigt inlägg med djurvänliga färdigrätter. Det ska vara smidigt att vara vegan :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@