Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Höstshopping på Gekås

Igår kom vi hem ifrån den fantastiska lilla resan till Gekås med mina fina systrar och mamma.
Jag hittade det mesta jag hade skrivit ner på min lista och tänkte gå igenom lite av det jag handlade.
Barnavdelningen hade gula strumpbyxor vilket jag har letat efter. Det är något som har varit svårt att hitta på second hand. Även skärp är väldigt svårt vilket Gekås inte heller hade utan läder vad jag kunde se. Byxor köpte jag dock, men har även letat överallt efter ett par jeans med hög midja men det är ingen som har haft någonstans. Annars köper jag inget nytt.

Men nästa år ska jag bli bättre då jag ska försöka hålla mig till 0 nyproducerade plagg. Jag är nog uppe i 4 eller 5 plagg för i år, vilket väl egentligen är helt ok då en person normalt handlar ca 50 plagg per år vad jag har läst. Så visst, det känns bra, men jag kan göra bättre. Det kan vi alla göra ✨

Vi satte oss på Sportbaren en stund efter att vi kommit upp. Lite öl, chips och oliver blev det innan vi började shoppa.

Gula sammetsgardiner! Alltså så himla fina!
I min nästa lägenhet lär det väl vara gult överallt. Haha!

Och vi åt på Restaurangen och för min del så blev det då peasebullar. Tyvärr tyckte jag dem smakade alldeles för likt kött så jag kunde inte äta upp alla. Annars var ju rätten faktiskt god.

Vi bodde i Skogslängan och dem var väldigt fina. Lite bättre än hotellet då här fanns egen uteplats, så dessa är nog mysiga att bo i på sommaren.

Och en liten selfie också som jag helst undviker. Men men ibland får man väl bjuda på sig själv :)
Hade min favorittröja som jag handlade på Erikshjälpen <3

På tisdagskvällen drack vi lite gott och spelade Sequence som är riktig kul. Jag och yngsta syrran spelade tillsammans men det var mamma och andra syrran som vann tyvärr.
Har ni inte testat spelet så gör det. Skojsigt!

Vi hämtade vår frukost på restaurang Kromme som verkar vara någon tillfällig tills de byggt den andra.
Personen som hämtade växtosten skulle även hämta yoghurt men hon glömde bort det och jag är inte den som ”hallå du glömde ju yoghurten!”. Brukar inte äta så mycket till frukost ändå utan det blev två bullar, lite kaffe och juice :)

En godkänd frukost!

Innan vi drog hem på onsdagen så åt vi i en restaurang utanför Gekås, en asiatisk buffé restaurang som hade två ”vegonska” rätter. Antingen denna grönsaksgrytan med ris eller falafel. Denna rätt var väldigt god men lite väl mycket lök och det är ingenting jag äter pga min IBS (som jag bör sköta bättre än vad jag gör) så den undvek jag. Men rätten var god :)

Jeansbyxor med hög midja - 199kr
Strumpbyxor brunröda & lejongula - 40kr/st
3-pack strumpor - 40kr
Scrunchie i lejongul - 14kr

Köpte även 2 st bh:ar. Jag har nästan alltid på mig en vanlig tunn sport-bh, så jag tänkte att jag kunde köpa lite finare som vi får se när jag använder.
Bh:n längst upp kostade 40kr och spetsbh:n kostade endast 60kr.

I sminkväg blev det bara en mascara ifrån Kubiss.
Priset på den var endast 20kr.
Köpte också en brun nagellack ifrån Depend för 15kr, och baslack för 30kr.
Sugar scrub från Oliva kostade här bara 45kr. Jämförde med Apotea som tog 79kr för den, så lite skillnad var det. Hoppas den är bra nu :)

Jag kunde inte låta bli att handla denna till mitt lilla hundbarn. Nu har hon en i grön, en mörkröd/lila och nu denna fina lejongula med ugglor och björnar. Så himla fin!


Det var två fantastiska dagar med min fina familj som jag är så tacksam över att ha.

Nu blir det bytt är bytt och sen lite Teen Wolf!
Hoppas ni också har haft en bra vecka! :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3