Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Höstmarknad

Idag var det höstmarknad i byn där mamma, äldsta syrran och jag gick en sväng.
Inget intressant just där men jag hittade faktiskt ett par jeansbyxor på TIF’s loppis (vår lokala idrottsförening). Gav en tjuga för dem så jag blev rätt nöjd ändå.
Efter en sväng runt i byn så satte vi oss på Paus Bistro och tog en kopp kaffe. Han hade faktiskt tagit in Oatlys havremjölk vilket jag gladeligen ville ha.
Då vi varit där ett antal gånger och han inte har något mjölk- och äggfritt så brukar jag ta en banan där istället. Idag bjöd han på det vilket var väldigt snällt :)

Byxorna jag haffade för en tjuga!

Och just nu sitter jag med en värmande kopp te med mjölk och agavesirap, och bläddrar runt bland lite produkter jag kan lägga in i nya kattshopen. Tänkte ju försöka hitta lite nya grejer att lägga in.
Jag har vissa grejer i shopen som dropshipping vilket är väldigt smidigt då jag inte behöver tänka på att ha något lager för dessa varor.
Tar även bara in varor i butiken som har bra kundomdöme och där nöjdheten är 4:a stjärnor eller mer. Såklart :)

Förkylningen är väl någorlunda bättre. Brukar bara ha en 2-3 dagar där jag är lite mer trött liksom. Sen är det värsta borta igen.

Förkylningen kan dock hålla i sig någon vecka om den är seg. Men bra mår man ju för det :)

Nu ska jag fortsätta kika efter produkter.
Ni får gärna titta in i shopen om ni vill. Den är länkad längst ner i vänsterspalten :) även Instagram är länkad högre upp.

Ha en bra dag allesammans! :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3