Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Gekås 2018

Just nu är vi påväg hem ifrån Gekås där vi överraskade moster och hennes väninna som inte visste att vi skulle upp.
Vi sov ännu en gång på hotellet och hade denna gången tagit middagsbuffé.
Middagen för min del var sådär, där fanns varken ris, potatis eller annat sånt man har till utan bara en kall pastasallad isåfall, fast där hade dem lagt i fetaost så kunde inte äta den.

Vi stannade först på vägen upp och tog bulle och kaffe innan vi körde vidare upp mot Ullared.
Jag hade gjort en tofuröra med Oatly påmackan, tångkaviar, dill, citron och salt som blev väldigt god. Och på den andra hade jag Astrid & Apornas rökt sk*nka med paprika. Toppengott!

Frukost på hotellet har som vanligt ett bra utbud på både vegetabiliskt smör, soja/havremjölk, yoghurt, juice, bröd, frukt och pålägg som marmelad, gurka och paprika.

Till lunch tog jag en bakad potatis med vegansk röra. Vad röran bestod av vet jag inte riktigt men någon mild chili där de lagt lite vegobitar över. Den var faktiskt väldigt god och får godkänt av mig.

Som ni kanske ser var var middagen på hotellet inte direkt godkänt. För det första var allt på tallriken inte helvegetariskt utan quornfiléerna och korvarna innehåller ägg, sen var där som sagt ingen potatis eller ris man kunde ta utan där fanns endast potatisgratäng då, tyvärr.
Jag sa iallafall till så att dem visste att det inte var vegetariskt så att inte fler veganer som tänker beställa middagsbuffé får samma som jag.
Men för 149kr vet jag inte om det var värt direkt.
Röran med chili/vitlök var iallafall god.

Middagen i restaurangen har jag ätit tidigare och den är god.
Jag byter alltid till pommes då potatisen jag fick var så torr, så byt till pommes när ni tar rätten.

Känns så konstigt att dricka öl inne i butiken. Men gott är det ju. Detta tog vi när vi hade överraskat moster och hennes väninna där vi satt och snackade i säkert en timma.

Nu har vi hamnat i en lång kö och det kommer nog dröja länge än vi räknat med att komma hem.
Möjligtvis en olycka eller så är det vägarbete längre fram.
Men hem kommer vi väl någon gång.

Sen blir det till att packa upp allt imorgon och se vad man handlat. Man hinner ju glömma så det är extra kul att packa upp allt då :P

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3