Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Firar syster och njuter av Oktober!

Just nu sitter jag hos min syster som fyllde 47 år igår. Yay congratulations to her <3
Tycker det är så mysigt att någon fyller på hösten, och just i oktober.
September är ju också en höstmånad där ena systersonen fyller, men den känns som att man alltid är mellan sommar och höst och där man även kan gå i kortärmat.
I November har vi vår mamma som fyller år, men hon fyller så pass sent i månaden att det känns alldeles för ”vintrigt” och kyligt då det är så nära december.
Oktober månad har alltid känts extra höstig. Kanske för att den är i mitten av hästmånaderna eller för att det är då som träden brukar ändra sig som mest.
Oktober ger extra mys-feelings och på senare år så har jag även börjat uppskatta hösten mer. Finns det egentligen någon årstid som är sådär sprakande fin i sina färger och som ger en så härliga stunder. Tänk er sittandes framför tvn i eran favorit mjukisdress, en kopp med varm choklad som man kokat själv på spisen, hembakade kolor och en spännande film under en tjock filt och höra regnat porla där utanför.
Jag tycker det låter Så himla härligt och det känns Så Oktober.

Nu ska jag bli lite social här igen och fortsätta snacka gojja med min syster och föräldrarna.

Ha det fint i höstvädret och glöm inte att njuta!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3