Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Fika i Ystad

I lördags tog jag, mamma och yngsta systern en sväng in till ystad för att umgås lite.
Fikade lite och gick på gågatan till lite butiker. Syster skulle titta på lite kläder till barnen och hittade lite fint inne på Kappahl.
Vi tog sedan en fika inne på Espresso House som var fylld med människor, men vi fick som tur plats längre in där det senare blev helt tomt (skönt).

Jag tog en Falafel Wrap som, trots mynta i, faktiskt var god. Till det tog jag en havrelatte som var mums!

Lilla torget i Ystad!


Och jag måste bara visa bild på de individer vi såg på väg in till Ystad.
Fyra vildsvin som sprang på åkern för att sedan ta sig rätt över vägen vi var på. Som tur såg personen dem som kom på andra sidan och kunde stanna.
Min syster skickade till sin man (som tyvärr är jägare) och han sa då att det var jakt på dem vid Örup. Så det var därför de sprang. De sprang för sina liv, stackars fina individer. Men de klarade sig bra här tack och lov ✨

Trots att jag bor rätt nära åkermarker, öppna fält så har jag aldrig sett vildsvin på såhär nära håll, och vi har massor av dem härnere i sydöstra Skåne.

Har ni någonsin sett vildsvin? Ni har kanske andra fina individer kring er? :)

Nej nu ska jag fortsätta titta på Tunn is, sedan gå ut sista rundan med vovven och titta på Big Brother som äntligen har börjat. Än så länge har det inte kommit in någon som verkar ’down to earth’, men får väl vänta och se. Inte ha förhastade meningar om någon heller :)

Hoppas ni har haft en bra helg och även en bra måndag!


Gillar

Instagram