Duscha djurvänligt. Och billigt!

Innehåller affiliate-länkar

Jag körde på Inecto innan, och innan dess hade jag Eldorado från Willys som kostade ynka 10kr/st. Men har sedan i somras kört på COOP's eget schampo och balsam eftersom vi inte har Willys här så det blev smidigast att handla från en butik som ligger i byn. Faskorna är på 500 ml för bara 11kr/st.
Visst, dem luktar inget speciellt men vill man verkligen duscha billigt så funkar dem bra då dem gör sitt jobb.


På kroppen kör jag just nu på I love...Rasberry Ripple som luktar helt himmelskt gott. Dem sålde ut just denna på Åhlens för en 40kr, tyvärr så stannar inte doften kvar på huden efteråt utan luktar bara i den stund du använder det vilket är lite tråkigt. Men vill man att det ska lukta gott just i duschen så passar den bra.
Den andra flaskan från Original Source är en aning billigare. Jag köpte den på Normal för en 25kr och den luktar nästan exakt som den andra, bara att priset är lite bättre.
Den luktar lite av en blandning av hallon och blåbär, nästan som att man skulle kunna äta det då den är helt ljuvlig i doften. Denna är också lätt att se om den är djurvänlig då den är märkt med "Vegan" och såväl helt fri från animalier och inte heller djurtestad.

Vill man ha ett schampo/balsam med någon god doft men ändå vara billig så finns Inecto eller Urtekram.
Dock gillar jag personligen inte alls Urtekram's produkter då mitt hår blir som en stor tova och helt frissigt.
Men Inecto var verkligen bra och luktar också väldigt gott.


KÖP PRODUKTERNA HÄR:#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@