Det bästa som hänt mig tack vare bloggen!

Den här frågan fick jag först klura lite på innan det slog mig som en blixt vad det var.
Utan denna bloggen så skulle jag inte grottat ner mig lika djupt kring djurvänliga saker.
Jag hade tänkt att det räcker med att låta andra ta reda på vad saker innehåller, höra av sig till företag osv.
Men allt går ju så mycket fortare när man själv gör det, och jag kan då själv bestämma vilka företag jag främst vill höra av mig till och hur jag vill lägga upp saker.

Eftersom djurrätt är det jag brinner för allra mest så vill jag också kunna dela all den här informationen jag får med andra, så att även ni kan göra bättre och djurvänligare val i livet. För jag vill att det ska vara enkelt för er (och även mig själv) där man har allt man behöver för att göra dessa val. Eller ja, jag fyller ju på hela tiden med nya grejer och även grejer som är relevanta för årstiden.

Bloggen är ju såklart också en plats där jag kan dela alla mina tankar och funderingar, och man reflekterar mer över tankarna när dem skrivs ner. Det blir mer synligt (såklart) vad man tänker på.
Jag är kanske inte den bästa på att formulera mig, men jag försöker iallafall mitt bästa med att få fram vad jag menar.

Och tack vare den här utmaningen som Nouw har skapat så har jag även kommit in i bloggandet mer och fått upp intresset igen, och jag har nog aldrig varit så aktiv som jag varit på sistone. Men det är jag väldigt glad över.
Att jag får visa mer vart jag står och vad som är viktigt för mig är så himla kul att dela med sig av. Att man liksom kommit till insikt att man kan göra mer för världen, och göra den till en bättre plats för alla individer som går här och visa hur lätt det kan vara att göra bättre val för både djuren, miljön och oss själva.

Det är vad jag vill ska komma fram, och hoppas också att det är det som bloggen speglar.
En djurvänlig blogg.

Som ni kanske har märkt så lägger jag i stort sett aldrig upp några selfies, och det är mycket för att jag helt enkelt inte tycker om att vara framför kameran, men också för att det hade känts som att det skulle ta bort fokuset på det jag vill ha fram på bloggen; fotografering och veganska produkter.
Men vem vet, jag kanske gör ett inlägg en dag så ni kan lära känna tösen bakom bloggen mer :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@