Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Bloggat från min mobil

Igår var det kalas för minstingen Lowelia som blev hela 3 år den 8 Augusti. Minst men inte så liten längre. Det är verkligen kul att följa med i hennes utveckling. Hennes språk för en sisådär 6 månader sen var inte så lätt att förstå och idag är den mycket bättre och hon kan uttala fler namn än bara mitt xD. Mitt namn var rätt lätt att lära sig så det sa hon ofta. Men man sitter ofta som ett frågetecken när hon säger något.
Rolig, underbar, glad, härlig, livlig, snäll och givmild tös som är galen i flygplan och älskar allt runt, ”boll” är det alltihop.Syster hade även bakat tårta som jag kunde äta, och den var mums. Var nog säkert 2 år sedan jag åt tårta och det var en liknande jag hade gjort när jag fyllde år. Nu blev det äntligen tårta och det var verkligen gott!
Det var med jordgubb och lemoncurd samt banan. Gott när det är lite syrligt i en tårta. Hon hade även gjort chocolate chip cookies som också var väldigt goda. Fick med mig några hem så jag kunde mumsa på :)

Kolla in denna stiliga stora tös.
Mosters bästa Lowelia <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@