Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Blå himmel, sol och skugga!

Just nu sitter jag och vovvis ute i det fina vädret.
Idag är det äntligen riktigt sommarväder men tyvärr skulle vi få in dåligt väder igen, så man får passa på att vara ute nu när det är fint.

Vi tog med oss fika ut och vi har njutit gott av det mesta här i skuggan.

Kellan sitter fint och väntar på att få något gott.
Jag hade stekt några bitar sojamedaljonger till henne som är helt okryddade som man sväller upp i vatten. Hon har även majskrokar som jag droppat lite olja och hällt på bjäst på. Det är också väldigt mums meddelar hon (och jag kan intyga att hon har rätt).

Ibörjan av veckan så fick jag även hennes nya vattenflaska som kan läggas ner stadigt utan att den välter.
Jag tog en liten variant men den finns även i större.
För att få vattnet i skålen så klickar man först på knappen (spärren) och sen på knappen med tassen och fyller så mycket man önskar. Sen klickar man bara på den lilla knappen igen så det låser sig ifall att hunden (eller någon annan) skulle råka välta den så blir resten kvar. Det finns även en hake som man kan sätta fast på väskan till exempel.
Toppenbra att ha med när man är ute i skogen och går :)Vi ska väl sitta här en liten stund till och sen tänkte jag möjligtvis titta om det finns något fint hos Sellpy. Har fastnat en del för 80-tal (ja en del tack vare Stranger Things och Eleven) och behöver hitta lite shorts med hög midja samt lite fina T-shirtar. Bälten vågar jag inte handla där då det inte brukar stå utskrivet vad det är för material så man får anta att det mesta är läder då, tyvärr.


Men hoppas ni har en härligt torsdag (kanske ni är på någon marknad och kollar lite) så får jag se om det läggs upp något mer idag :)

Ha det fint!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3