Instagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankattInstagram vegankatt

Bandana för hund!

I tisdags köptes det lite testtyg för att träna på att sy bandanas till Kellan. Gjorde först en förtest på en gammal sliten t-shirt för att få till modellen bra.
Och måtten blev bra så jag fortsatte på de tyg jag köpte och ja, det blev ändå hyfsat bra för att vara sytt av en person som aldrig fick symaskinen att göra som man ville i skolan, och låg alltid bak då man aldrig fick någonting klart pga den jädrans undertråden som aldrig blev bra. Där kunskapen aldrig direkt ökade utan man låg jämnt och slätten samma nivå igenom hela terminen, så den läraren tappade nog hoppet om att jag någonsin skulle kunna sy ihop något som faktiskt såg ut som Något iallafall.
Men här är vi idag. En 20-isch år senare med än så länge två helt okej bandanas till vovvsen.
Och jag är lagom tacksam över att undertråden inte lekte ett eget liv.


Den översta sydde jag först men tyckte den blev så hög, så den understa har jag klippt av så att man inte behöver vila in så mycket tyg. Och ja den blev lite vikt på ena sidan, men baksidan såg okej ut, och detta är ändå ingenting som syns då man knyter ihop den där.

Till min lilla chihuahua/papillon så använde jag måtten 50x50 (man viker biten och syr den dubbel)
Ska klippa ut modeller så man kan använda sig av när man ska göra bandanas. Min syster får snart hem en cocker spaniel också så jag tänkte göra en till honom (hoppas inte hon läser min blogg heeeh)

Måttet på den nedersta har jag inte nedskrivet men kan fixa in när jag mätt.

Blev hon fin? :)

Den gula ska jag inte klippa i utan den var superifin som duk :)

Gillar

Kommentarer

Instagram