Baguette med vegetarisk curryröra

I somras gjorde jag den bästa curryröran när vi skulle upp till Gekås.
Jag njöt av varje tugga (även om jag behövde stressa en del på andra mackan).

Det är ju så himla nimt när det både är simpelt, gott OCH med få ingredienser.
Sånt gillar vi ju.

Så, till receptet. Jag använde Hälsans Köks filébitar. Och har ni inte testat dem så var inte rädda för doften.
Dem ska tydligen ha en sån där gas som man använder till såna förpackningar, och doften som slår en när den öppnas är en äggdoft, men det är alltså gasen som doftar och inte själva produkten.

Ni kan byta ut HK’s filébitar mot tofu eller Anammas grytbitar. Blir också väldigt smarrigt.

Smycka sedan baguetten med valfri grönsak.

Enkelt men sanslöst gott! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veganism är framtiden <3

@