Header

Titta vad man kan hitta när man går in i badrummet. Jo, en valp som varit på upptäcksfärd. Denna gång hade hon hittat en tampong, öppnat den och smitit iväg vilket inte är allt för ovanligt. Hon äter på allt vilket inkluderar att hon gnagat av hörnen på en antropologibok för 1000kr. Hennes korg är en riktig skattkista med samlade byten, allt från papperslappar till blomblad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter två dagar av Louise "goda" mat, så var de äntligen dags för mannen myten legenden Viktor B att stå för bespisningen denna vackra onsdags kväll. Maten idag är insperirad mycket av asiatiska smaker så som ingefära och soja. 

Hur man lagar denna simpla rätt: Koka ris, ta allt veganskt du har och häll i en burk kokosmjölk. BAM och där är middagen serverad. Vem har sagt att det är svårt att vara vegan?  


Likes

Comments

Här runt matbordet sitter vi alla samlade. Jag och Viktor öga mot öga (LÄS: ögon i både datorskärmar och mobilskärmar) snarare än varandras. Koko har kissat under köksbordet och jag doppade så glatt min fot i det samtidigt som potatisen kokar över på spisen.

Vilka är vi? Vi är nyblivna veganer, älskar vår fyrfotade svarta vilde och bråkar inte allt för sällan om vem som ska plocka ur slasken. Vi slåss ganska ofta och det händer ibland att en rak höger träffar käken och att en karatekick träffar rakt i bröstkorgen. Vi är som två femåringar i ett eget slott och har talat om att sätta upp ett par go-pro kameror i lägenheten likaså varandras pannor för att vid ett senare tillfälle släppa en hejdundrande film.

Syftet med Veganies skapelse är att öppna omgivningens ögon om hur enkelt det faktiskt kan vara att leva som vegan (visa upp oss själva för hela cyber-världen och hoppas på fame.) Här kommer det bjudas på livets bästa, MAT likaså den fyrfotade vilden vi försöker uppfostra och en liten bråkdel av vårt galet roliga liv tillsammans.

Happ, här är det närmsta vi kommer en familjebild. 
Återkom imorgon för ett smaskigt recept. 

Bönkramar

Likes

Comments