Hejhej 💗

Idag kommer jag skriva om en ganska känslig pungt, nämligen lilla Ebony. Så vet inte om texten blir så bra, men försöker iaf.

4 Juli 2016, träffade jag två helt underbara hästar för första gången. Hästarna var Atlas och ebony. Två helt underbara ponnysar. Jag red bara Atlas, och var rent ut sagt lite rädd för Ebony. Jag tyckte han var väldigt stor (vilket han inte var) och kom alltid väldigt nära typ. På höstlovet red jag Atlas, och då var hon som äger hästarna med då. Hon frågade om jag villa rida Ebony, och jag svarade självklart ja.

Varje gång jag red var han en riktig utmaning. Svårfattad i ena varvet, men ändå en riktig jävla stjärna. Han flög som en kanonkula över alla hinder. Han njöt av alla stunder i hagen, i stallet som man var med honom. Ibland var han väldigt stissig, och bockade väldigt mycket.

Jag var inte alls rädd för honom längre. Han var var en helt fantastisk häst, som aldrig skulle skada någon. Han var bara en såndär häst man bara kan drömma om. Min drömhäst.

Någon gång i maj fick jag veta det jag inte ville skulle hända. Det gick inte att beskriva hur ledsen jag var, när han blev till salu. Jag var jätteledsen när jag åkte hem, och trodde han skulle vara borta nästa gång jag åkte till skåne (där dem bor). Som tur är var han fortfarande kvar nästa gång. Lyckan går liksom inte att skriva med ord. Någon gång i Juni blev han till salu igen. Han provreds och folk gillade honom verkligen. Jag visste när vi åkte därifrån att han inte skulle stanna kvar.

JAg saknar varje jävla sekund med honom. Allt bus han hittade på, all ridning och allt mys. Hans avundsjuka beteende (haha), och bara allt.

Saknar dig, finaste Ebony 💗💔

Hoppas ni gillade detta inlägget, gilla för mer! Ses snart igen, tack o hej leverpastej!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhejhej!

Igår (torsdags) så hade jag min vad jag tror näst sista lektion där. För er som inte vet går jag i en J-vit, där man galopperar och hoppas osv.

Men jag kommer ju byta helt nu till Jennylund. Känns lite tråkigt med sista lektionerna där, men det känns också så skönt. Ridskolan jag byter till känns mycket bättre. Jag kommer nog mest sakna alla hästar oså, men inget som jag kommer sitta o gråta skitlänge för.

I alla fall, igår kan jag inte säga stt det gick jättebra. Jag hade Carla, en liten ponny med pigga små ögon.

Hon var ju inte direkt så glad i stallet, och var hela tiden arg på hästen brevid haha. Men ridningen gick ju inte så bra heller. Vi började rida ut i skogen snabbt, bort till en liten bro. Hela lektionen var hon väldigt seg oså, men är jag fick ett pöbeln till henne gick det bra. Hon hade väldigt jobbig och stötig galopp. Hon var också väldigt svår o fatta galopp på.

Aja, det var typ allt jag hade och berätta idag. Hoppas ni haft det bra idag, ses snart igen! 💗

INTE MIN BILD, NÅGON ANNA HAR TAGIT👆🏻

Likes

Comments

Hejsan!

Som vissa kanske redan vet så har jag bytt ridskola till ale Jennylunds ridklubb. Igår hade jag min första ridlektion där, och det gick faktist väldigt bra!

Jag hade kunnat prestera bättre, men jag var så sjukt sjukt trött så orkade nästan inte haha.

jag rider där med två andra Solhaga känner sen innan, Emelie och Michelle. Michelle hade Froste, Emelie Viltif och jag hade Sessan. Lektionen gick väldigt bra, men det hade kunnat gå bättre för mig haha. Vi red dressyr, och övade mycke på att tex böja hästen. sedan avslutade vi ridlektionen med en snabb sväng ute i skogen.

Tack för att ni hittat hit, ses snart igen! <3

Likes

Comments

Hejhej!

Sorry för att jag inte uppdaterat på ett tag. Men jag har varit i skåne, och åker ikväll så tog lite tid och bloggade.

Jag och min mamma har ridit ut varje dag, och då red jag lilla Atlas, och mamma Soraya.

Aja, på tisdag så ska jag börja på min nya ridskola, Jennylund. Är så sjukt taggad, och går hoppas att det går bra haha. Men jag hoppas jag får ha Sessan, för hon är typ en bra och lugn ponny säger mina kompisar.

Aja, lycka till får mig!

Ses nästa gång jag vloggar, hejdååå 👼🏼

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag haft den här bloggen väldigt väldigt länge... men jag har bestämt mig för att börja blogga på riktigt!

Så, här är en presentation om mig;

Jag heter Vega, är 11 år och bor i Göteborg. Jag började rida när jag var ungefär 4, men tog sedan en lång paus och började igen när jag var 7 år.

Jag rider på Göteborgs Fältrittklubb och kommer göra det i några veckor till. Men jag har också precis börjat på en ny ridskola, Ale Jennylunds Ridklubb. Där kommer jag stanna så länge jag tycker att det är bra!

Jag rider också lite privat på några hästari Skåne, en som heter Atlas. Dem som äger honom hade tidigare en ponny som heter Ebony, som nyligen blev såld. Jag kommer ta upp allt om honom i ett eget inlägg!

Hoppas i alla fall ni vill ha fler sånna här inlägg!

/Vega

Likes

Comments