Även om det känns som problem du stöter på just här och nu inte har en lösning och att hela livet ät emot dig så kommer det bli bättre. Och oftast mycket snabbare en man tror ( Vilket är positivt). Men det är som en tråd som det hela tiden trasslar sig i och slår knutar. Man får börja i ena änden och ta en sak i taget, och tillslut så är allt uppnystat. Man ska bara inte låta det negativa ta upp för mycket tankekraft.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Människor som lyfter upp en istället för att göra livet mer komplicerat en vad det är. Ni är vardagshjältar, på riktigt. Alla borde ta vara på den där vännen lite extra och uppskatta att man faktiskt mår bättre i dens sällskap

Likes

Comments

Att två så vitt skilda känslor kan ligga så nära varandra. På sekunder kan det gå från det ena till det andra, på ett sätt är det himla skönt medan det andra stunder bara blir en jobbig börda.

En av det bättre bilderna som förklara något så komplicerat så underbart enkelt. 

Likes

Comments

Vi går alla med tankar i huvudet hela tiden. Jag försöker bara få ner dem i ord så att man kan reflektera över dem och kanske bli klokare på det någon gång (om det nu är möjligt). Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp denna blogg ennu men vi får ta ett steg i taget och se vart vi kommer. Hoppas att någon kommer ha glädje av den i alla fall. 

Likes

Comments