Sista dagen på första veckan

Hej på er!

Nu har vi precis kommit hem och landat efter sista dagen den här veckan. Vi har båda trivts bra på våra avdelningar och det känns lite tråkigt att säga hejdå. Det kommer dock att bli spännande att byta avdelning och testa på något nytt! Vi skriver nedan några rader var om vad vi tyckte om avdelningarna.

Victoria
Det var riktig roligt att se hur djurvårdarna jobbar tillsammans och att få hänga på dem. Det roligaste var förstås att kolla på träning av delfinerna och se relationen mellan djur och tränare. Jobbet handlade förvånansvärt mycket om att ta emot besökare och jag tyckte att det var superkul! Nu blickar jag framåt mot sjölejonen och det ska nog gå bra, dessutom med lite insideinfo från Mattis!

Mattis
Jag har tyckt att denna veckan har varit sjukt rolig och jag har trivts jättebra med både djur och djurvårdare. Under veckans gång har jag fått chansen att se väldigt mycket träning av sjölejonen. Det är väldigt roligt att man kan se hur olika personligheter djuren har och hur tränarna anpassar träningen efter vilken individ de har framför sig. Något jag aldrig trodde att jag skulle få göra var att pussa den två meter långa sjölejonhanen Chago (han på bilden) på nosen! Det var verkligen en one in a lifetime moment! Nu blickar även jag framåt mot nästa vecka då delfin står på schemat och med lite insideinfo från Victoria ska det nog gå bra.

Många besökare i parken betyder också många nationaliteter och vi gör vårat bästa för att göra oss förstådda, roligast är när man briljerar med sin svenska inför de spanska djurvårdarna ;)

Nu tar vi helg!

/Victoria och Mattis

Gillar

Kommentarer

Linda Jonsson
,
Så roligt med bilder och era berättelser. Sjölejonpuss låter mysigt.😉