Vad göra nu då?

Har insett nu att jag inte kan skriva vad som helst i min blogg längre... Så hur ska jag då kunna få ur mig all min ångest? 

Antar att jag får försöka bli lite mer positiv, inte för att det är lätt men vad har jag för val? Jag kommer i fortsättningen inte kunna skriva om hur jag mår eftersom att det då finns folk som ringer runt till soc mm och säger till dem. Att jag skriver min ångest i bloggen behöver man inte vara skvallerbytta för! Det jag skriver och det jag faktiskt gör är 2 vitt skilda saker! 

Jag skulle aldrig få för mig att göra något dumt igen! Och skulle jag göra det så hade jag inte skrivit det i bloggen först... 

Men för att komma till saken, vad ska jag göra nu? Visst är jag tacksam att den personen ringde men ska man nu behöva tänka sig för varenda gång man ska skriva något för att inte riskera att få dörren nerringd av personer som tror att jag håller på att ta livet av mig?? Visst jag mår dåligt, det döljer jag inte. Jag tar medicin dagligen och när min ångest är som svårast får jag både självskadetankar och självmordstankar. Men jag kämpar dagligen för att hålla emot. Och som det är nu går det bra! 

Så snälla! Låt mig få skriva min blogg på det viset jag vill så jag kan få ut min aggression utan att folk ska bli oroliga! Det är bara ord! Ord på känslor som ligger dolda långt ner i min källare! Skulle jag hamna där igen så kommer ni få veta det. 

Gillar

Kommentarer

Annorlunda
Annorlunda,
Byt namn på din blogg, var anonym och ta bort bilder och sådant som kan identifiera dig.nouw.com/annorlunda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229