Hemma

Kom hem vid halv 3 ca. Känns både skönt och jobbigt att vara hemma. Men man får helt enkelt gilla läget. Jag kan inte leva instängd på ett sjukhus resten av mitt liv.

Även om det kanske hade varit det bästa för mig men läkarna anser att jag inte är tillräckligt dålig för att vara inlagd. Så vad gör man? Det finns inget att göra och om jag hade fortsatt igår så hade jag blivit utslängd... Så man får ju helt enkelt lägga band på sig och snällt uppföra sig för att få stanna kvar... Men inte ens då får man stanna... Jag hatar sjukvården! Varför ska dom som verkligen vill vara inlagda bli utslängda och dom som absolut inte vill vara där stängas in?

Varför ska de som verkligen vill ta emot hjälpen man kan få på en avdelning bli utkastade som gårdagens sopor? Varför är vi inte lika mycket värda som dom andra är?

Jag känner mig bortglömd, tappad bakom en vagn, fallen mellan 2 stolar och detta enbart för att läkaren inte anser att jag är tillräckligt sjuk för att vara inlagd...

Hatar mitt liv, är trött på att alltid hamna i kläm och aldrig bli tagen på allvar! Ångesten är total ikväll men kan inte ta mer ångestdämpande nu på ett tag så får helt enkelt försöka koppla av och ta ett par djupa andetag.

  • Ångest
  • 555 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229