Det är så irriterande när man har en tanke om att "det här känner jag för att göra nu" eller "jag tror jag ska göra det här nu" och bara tänker på det, man gör ingenting, bara tänker.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför ska allting värdesättas i pengar, varför måste vi ha pengar, är pengar verkligen nödvändigt, varför ska vi ha pengar som bara ger en falsk lycka.

Pengar som jag ser det ger falsk lycka, stress, nedvärderingar, klasskillnad (som inte äns ska behöva existera) pengar är inte nödvändigt, men vi människor tror att vi måste ha det för att kompensera upp våra gärningar och det arbete vi gör.
Allt kan gå i en god cirkel där vi gör allting bara för att vara snälla och hjälpsamma, men det går inte än. Människor har behovet av att vara bättre än alla andra, att ha mer än andra. Girighet är ordet på det själviska beteendet vi har

Likes

Comments

​Det har varit ett bra  tag sedan jag har varit här inne och skrivit något, men nu bär det av... typ.

När jag sitter på mina lektioner, som till exempel Svenska lektionen. Då kan jag bara stanna upp och bara stirra på datorskärmen och undra vad i helvete är det jag håller på med, Är det det här som jag verkligen ska hålla på med?, gör det här mig glad?, får det mig att må bra? nej det gör det inte, och varför ska min svenska lärare försöka ändra på mitt sätt att skriva och föra ett PM som är meningen att JAG ska skriva och på mitt EGNA SÄTT, men han tycker att jag ska skriva som honom, ett "ordentligt språk", men det är ju meningen att jag ska använda mina egna ord och formuleringar när jag ska skriva... så det hänger inte ihop.

vi människor ska egentligen bara hålla på med saker som får oss att må bra och gynnar oss.  

Likes

Comments

Jag har inte varit inne här på väldigt länge och har därför inte skrivit några nya inlägg, men nu har jag ett ämne som jag har tänkt på.

Tidigare har jag pratat om "Gud", kristendomen och vad jag tycker och tror om dom, men nu har tankar om gud gått runt i mitt huvud. Jag tror att Alla har fel när de tror att "Gud" är en person eller någon som styr och sitter uppe bland molnen och styr killen, eller något inom den kategorin, Jag tror att det är så att våra verkliga jan(alltså inte namnet "Jan") är dom som är "gud", där vi egentligen kommer ifrån. när man går till kyrkan för att be, så ber vi till våra jan, våra riktiga kroppar. vi människor är här på jorden för ett syfte, och det syftet är för att vi ska utvecklas, hjälpa och bli fulländade. Som jag sa innan, när vi ber så ber vi till oss själva, vi ber att våra jan ska hjälpa oss med våra problem, vi ber våra änglar att hjälpa oss, de änglar som vi har runt oss men som vi inte kan se, men känna. om vi ber om förlåtelse, så ber vi oss själva att kunna acceptera att vi kanske gjorde fel eller borde ha gjort något, men vi kan även be om förlåtelse från de andra jan som finns.

för att förstå vad jag menar så måste man lyssna på, Bashar och andra som är spirituell.

Likes

Comments

Rasism har alltid funnits i alla länder i alla tider, och det har vi kunnat ståt ut med, för att det har inte varit sådana grova kommentarer, men nu ända sedan 2013 tills nu 2015 så har det bara gått för långt. Människor som kommer ifrån andra länder har påpekat att vi är väldigt rasistiska, eftersom att vi gör och äter pepparkakor som är bruna och är formade som människor. och för att de som kommer hit inte får göra som dom vill eller får inte vara delaktiga i olika aktiviteter. Men då tänker jag; måste vi börja tänka på allting vi äter, så som att vi som är ljusare i huden får inte äta bakverk som är choklad färgade, eller som att vi måste tänka på att alla måste behandlas SÅ OTROLIGT MYCKET, MYCKET mer jämlika, när vi redan gör det, fast ingen tänker på det. vart är världen på väg egentligen :( . det blir bara mer kaos ju mer vi tänker på olika parter och det som vi alltid har håligt oss till.

det skulle vara väldigt skönt att kunna sudda ut allting som står emot oss människor så som kritik, misshandel, våld krig osv. och bara ha det som är bra, och får oss människor att må bra av. ingen diskriminering eller könsfördelning om det inte så önskades. Att sudda ut allt och börja om på nytt och göra den här världen till ett bättre ställe. men det som jag tycker är lite negativt med invandrarna som kommer hit, är att de inte anpassar sig efter våra lagar och regler i Sverige, när vi är snälla och anpassar oss och böjer lite på reglerna för att de ska ha det bra. men det känns som att de bara skiter i det och gör som dom själva vill.

hela världen är galen, och jag känner att jag vill bara gömma mig någonstans där det är lugnt, skönt och ingen som klagar på hur vissa människor är sådana svin. och sedan komma fram när civilisationen har fått mer hjärna.  


Likes

Comments

En sak som jag inte förstår mig på människor är att de har förebiler, de vill bli som t. e. x kändisarna Hilary duff, eller som Rihanna eller till och med Miley cyrus. men varför vill man bli eller göra samma saker som andra människor när man inte ens är i närheten av att likna den personen. jag kan förstå om man ser upp till någon person som gör/gjort så goda gärningar för samhällen eller för familjer, men varför ska man behöva jämföra sig själv med dem, eller försöka att se ut som en annan person, varför?

Jag skulle inte vilja bli som någon kändis eller bli känd över huvudtaget. men varför vill man ens veta vad kändisarna gör och hur dom ser ut utan smink och med myskläder, jag förstår inte detta.

Är man ens nöjd med sig själv om man försöker att göra sig till en kopia av någon kändis? mår man verkligen bättre av det?  jag kan beundra en sångares röst, eller skådespeleri men jag skulle inte vilja härma den eller försöka kopiera och bli den personen.

Likes

Comments

Personligen så tycker jag att det är lite sorgligt att föräldrar och barn inte pratar så mycket med varandra. Jag pratar väldigt ofta med min mamma om allt möjligt, till och med hur farligt det är när en mamma med blodgrupp + förlöser en unge som är -. Och personliga saker som hon har gått igenom, och erfarenheter och annat. Att prata med sina föräldrar är viktigt, och föräldrarna tycker att det är jätteroligt att prata med sina barn, jag älskar att prata med min mamma för att jag älskar henne. Man kan lära sig väldigt viktiga saker.

Likes

Comments

Ju mer jag tänker på människan och våra behov, vardag och andra saker desto mindre förstår jag mig på oss.

När det blir krig, varför händer det? Varför är vi så i behov av att ha makt? Varför har vi pengar? För vi skulle inte gå under om vi inte hade det, det handlar bara om uppfostran och gemenskap och förhållnings regler. Varför ska vi vara så våldsamma?

Om det blir krig, varför ska det vara så svårt att kunna prata och diskutera om just det skället till det blir krig. Har man krig för att hämnas? Eller är det för att få ett ord att säga om? Är det för förändring? Är det för det man anser vara rätt och fel? Varför ska vi vara så jävla dumma!!!

Varför mobbas eleve, varför mobbar elever andra elever, vad uppnår dom genom det. Varför ska männen vara just centrum till alla problem i samhällen. Varför ska kvinnor verka så sårbara, klena och vekliga när vi är tuffa och självständiga, men varför ska vi alltid skylla på männen, för att motverka chansen till våldtäkt så kan man få gratis lektioner i självförsvar, alla kvinnor får ta och sluta att verka så nertryckta när vi har lika stor makt som män, för vi är likadana, det ända som skiljer oss ifrån männen är kroppsbyggnaden och hur våra kromosomer är.

Det finns ingen makt, det finns inga pengar, det finns inget ont, det är bara vi som som har skapat det och gjort det till hämsko saker. Så snälla tänk om. Var snälla, älska, glada, lyckliga och älska er själva och ta hand om varandra. Vi skapar det vi vill ha, så vill vi ha en värld med både hat och kärlek eller bara hat, eller med bara kärlek, jag röstar för kärlek.

Likes

Comments

Jag tror nog att det som får oss människor att leva vidare är genom beslut och impuls. Det finns säkert mer än dom sakerna, men kommer inte på några andra just nu :)

Likes

Comments

I o med att jag själv är en tonåring så ser jag varje dag i skolan att dagens tonåringars attityder är antingen hemska eller opassande. Att bete sig som en Bitch är inget som folk tycker om eller uppskattar. När jag tänker på den tiden Jane Austen levde, den tiden då män uppvaktade kvinnorna och behandlade dom som ömtåliga blommor, och var helt underbara, och då undrar jag; vart i processen gick det fel( process=utvecklingen). Nää nu är jag nog lite väl för förolämpande mot män och delvis kvinnor. Men vissa av dagens tonåringar beter sig dåligt eller är otrevliga och uppskattar inget av vad andra folk gör för en. Det låter verkligen obehagligt och är så j*vla fult när folk går runt och säger orden: fitta, hora, fuck, bitch. Sådana här ord får en varken att verka cool eller vara det högsta hönset, så man får ta och börja fatta att varken ord eller dålig attityd får en att vara cool eller den som bestämmer, för de är bara losers.

Likes

Comments