​Visst är det fint med snön men nu längtar jag efter våren. Ljus och värme är vad jag behöver nu. Det kan ju vara skönt att vara ute nu men jag borde nog skaffa broddar med tanke på hur klumpig jag är haha. Går man ut och halkar omkull ordentligt kommer man väl inte upp igen Tyvärr verkar inte snöröjningen funka överallt så det kan vara ganska så halt på sina ställen. Men det är ju sportlovsvecka här o då ska det väl vara snö så det kan bli lite vinterlekar för barnen.

Bildresultat för snögubbe


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag önskar....att jag inte hade min värk eller min hypothyreos. Jag önskar att jag kunde få vakna en morgon och känna att nu har jag sovit så gott i natt så nu orkar jag hitta på en massa saker idag. Men det händer aldrig nu för tiden. Idag var jag hos dottern för att  hjälpa till att får ett friskt barn till skolan när ett annat barn ligger sjukt i vattkoppor. Var väl där kanske 2 timmar och gjorde egentligen inget vansinnigt ansträngande men när jag kom hem hade jag gräsligt ont i kroppen. Det blev att ta värktabletter  och vila några timmar. När tabletterna o vilan gjort sitt tänkte jag att nåt måste jag ju göra. Så jag bakade några muffins. Sen fick jag vila igen, sov nån timme och så lagade jag mat. Och sen var det dags igen...tabletterna slutade verka och jag hade ju faktiskt gjort nåt. Så nu sitter jag här i soffan o väntar på att en ny omgång tabletter ska ha effekt, Kanske orkar jag titta lite på tv....borde ju vara vaken till nästa gång jag kan ta tabletter så kanske jag rent av kan sova i natt. Gnäll gnäll :p....Kanske är det bättre i morgon :)Bildresultat för smärtaLikes

Comments

Denna dagen känns så lång. Var ute o gick en promenad på förmiddagen och det var jätteskönt. Sen började det blåsa och då blir det så ruggigt både ute och inne. Har inte haft så mycket energi idag så det har inte blivit så mycket gjort. Finns inte heller så mycket att hitta på när energin tryter. Tyvärr gör ju detta att en sån här dag känns hur lång som helst. Hoppas det händer mera i morgon och att energin är tillbaka då.

Bildresultat för tråkigt
Likes

Comments

​Så var det fredag igen. Har inga stora planer för helgen men man vet ju aldrig vad som händer. Hoppas på fint väder så att det är skönt att vara ute. 

Igår hade jag en trevlig fikastund med min syster. Det blir inte så ofta som det passar så att vi båda har tid samtidigt men det är alltid kul att träffas och prata bort en stund. Jag tycker att det är lite kul hur olika man minns saker från när man var liten, en del saker som jag minns jätteväl kommer inte hon ihåg och tvärtom. Det är väl så att saker är olika viktiga för en.

Provsvaren jag väntade på igår kom till slut och det var positiva besked så nu kan jag släppa det. Skönt att slippa oroa sej.

Relaterad bild

Likes

Comments

Jaha....nu sitter man här o väntar. Väntar på att få svar på provtagning. Skulle kunna ta 2 veckor så de....men 2 veckor har gått och inga svar har jag fått. Får se om det händer nåt idag då....

Likes

Comments

​Jag  har funderat lte på en sak. Eftersom jag själv har fått diagnosen fibromyalgi och vet hur lång o krokig vägen till diagnos varit så brukar jag titta in på lite olika sidor på t.ex Facebook som handlar om värk eller sköldkörtelproblem m.m. Jag har dessutom flera i släkten och i bekantskapskretsen med liknande problem. Det jag funderar över är hur det kan komma sig att om du går till läkaren som ung kvinna med x antal barn så får du, om de allmänna proverna inte avviker alltför mycket, höra att du är en deprimerad småbarnsmamma och att du stressar för mycket. Om din man går till läkaren med samma problem är detta något som måste utredas vidare för det har ju inget att göra med att han är småbarnsförälder. Samma sak är det med en medelålders kvinna, hon är ju uppenbarligen deprimerad för att barnen har vuxit upp och inte behöver henne på samma sätt längre medans hennes man får ytterligare utredningar hos läkaren då han har många år kvar då han ska orka jobba eller göra andra självuppfyllande saker. Jag tycker att det är helt makalöst att vi i Sverige, 2018, inte har kommit längre än så. Vi som är så jämställda här i vårt land. Men jag kanske har fel....

Relaterad bild


Likes

Comments

​Huvudvärken har släppt och det känns ganska ok nu. Jag är glad att jag inte har åkt på influensan än. Äldsta dottern och 2 av hennes döttrar ligger sjuka just nu och efter att ha hört hur de mår känns det ju lite fjuttigt att klaga på huvudvärk. Brukar försöka tänka att det kunde varit värre, de dagar då värken är extra jobbig eller då jag känner mig hängig av nån annan anledning men visst är det så att man ibland måste få klaga lite....så att man orkar ta nya tag och kanske vara till hjälp för någon. Med en stor familj är det ju så att när alla barnen är vuxna så känns det ibland som om ingen behöver en längre. Tack o lov är det ju inte så...behovet ändrar bara karaktär. Och man kan alltid göra något för någon, familj eller ej.

Bildresultat för empati

Likes

Comments

​Usch o fy! Hatar att vakna med huvudvärk. Får se om en kanna kaffe och en huvudvärkstablett kan lösa det problemet.

Bildresultat för huvudvärk

Likes

Comments

Det var riktigt länge sedan jag var inne på min blogg. Ibland händer det så mycket runt omkring att man inte hinner med såna här saker. Ny bostad efter allt strul med nya hyresvärden på förra stället har varit positivt. Så nu bor jag och yngsta dottern i en trea, nära till allt. Livet flyter på som alltid, lite upp och lite ner.

Ute är det snö och kallt och jag som längtar så efter sol o värme. Visst är det fint med snön som lyser upp men jag känner väl ändå att om det inte kunde vara snö runt jul och nyår, behöver det ju inte komma nu heller. Tyvärr så inverkar ju inte kyla särskilt positivt på värken heller o det är ju inte kul. Längtar så till sommaren!

En del dagar blir så långa. Det är svårt att koma igång med saker ibland. Istället går man runt som en osalig ande utan att få nåt vettigt gjort. Så, när det blir kväll sätter man sej framför tv:n bara för att upptäcka att det antingen är repriser eller urtråkiga program. Tänker att jag borde läsa en bok men det är så svårt att koncentrera sig så när man läst om samma mening 5 ggr är det ju bara att ge upp. Känner att jag borde hitta en hobby en jag kan inte komma på vad. Saker som handarbete t.ex har jag svårt att hålla på med några längre stunder och läsa är som sagt inte helt lätt det heller. Vara ute och promenera är ju både skönt och nyttigt men det kan man ju inte heller göra hela tiden. Ja ja till slut ska jag väl komma på nåt att fördriva tiden med. Nu har jag ju suttit här och skrivit en stund och det är ju också ett tidsfördriv :)

Bildresultat för vinter


Likes

Comments

​ Usch o fy vad trött jag är i huvudet. Och ont i hela kroppen har jag också. GNÄLL; GNÄLL! Men det är snart dags att sova o i morgon är en ny dag. Och det ska bli en bra dag för det behöver jag nu :) God natt allihopa!

Likes

Comments