Tvåan kom...

Ikväll var Jessica och jag ute och kutade årets andra runda (för mig). Hon piper om att hon inte kan springa och voine voine, men ändå tog hon sig 5 km utan större besvär - så grym ✌🏼️

I skrivande stund väntar jag på att brödet ska svalna så att jag kan sova... Det går långsamt. Jag borde ta den här tiden att läsa in mig på min jättehög upphandlingsunderlag vilken är grund till marathonmötet imorgon eftermiddag. Hittills har jag lyckats skumma igenom det en gång och läst kommentarerna, men det är så ohyggligt mycket liten text, så att jag skjuter fram det hela tiden.

Jag tränade ett hysteriskt jobbigt pass med Xenia på lunchen. Jag tänkte att det skulle vara bra för min trasiga nacke att få lite värme i musklerna och lite strech. Nacken höll inte med och jag börjar misströsta då den verkar trivas så här.

Strunt i det, brödet jag nämnde ovan blir riktigt gott. Lite väl ljust och sött i sitt ursprungsutförande tycker jag, så att jag har bytt ut två dl vetemjöl mot havregryn. Jag penslar bullarna i ägg istället för med vatten, men i övrigt gör jag som receptet tycker.

Nu måste bullrackarns vara redo!

Vi hörs ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229