Tack Victoria!

Tror ni jag ska baka Ooey Gooey Brownies?? Recept och bild från Matplatsen Botten 120g Smör 120g Mörk Choklad 3 dl Strösocker 1 tsk Vaniljsocker 2 Ägg 3 dl Vetemjöl 2 msk Kakao 1 krm Salt 100g hackad Mjölkchoklad 150g grovt hackade Marshmallows 1 burk Dulce de Leche (dvs en burk kondenserad mjölk som kokas på svag värme i 3-4 timmar. Fyll på då och då med vatten i kastrullen, burken skall vara täckt under hela kokningen) Chokladtryffeltäcke 125g hackad Mjölkchoklad 125g hackad Mörk Choklad 1,5 dl Vispgrädde Smält smöret och den mörka chokladen över vattenbad. Rör i sockret, vaniljsockret och äggen. Sikta i mjölet, saltet och kakaon. Rör i den hackade mjölkchokladen och blanda så att smeten blir jämn och fin. Bred ut smeten över en smord mindre plåt, ca 20x30cm. Grädda brownien i mitten av ugnen i 175 grader, ca 20 min. Tag ut kakan ur ugnen och strö över marshmallowsen. Sätt in brownien i ugnen igen och låt marshmallowslagret precis smälta, de ska inte ta färg. Bred över dulce de leche över marshmallow lagret. Koka upp grädden till sista lagret, rör i den hackade chokladen och vispa tryffeln slät. Bred tryffeln över dulce de leche-lagret. Låt stelna och skär i bitar. Servera gärna med en klick vispad grädde och lite färska bär. Yuuuuuuuuuuuuuummi!!!!!!!!!!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229