Pizzakväll

Agnes frågade tidigare i veckan om vi kunde äta pizzeriapizza någon gång och det kunde vi. Ikväll. Vi gör inte det så ofta, mycket för att jag inte är så förtjust i den maträtten... Framförallt inte köpevarianten, men ibland så.

Nästa gång kan jag nog dela med tjejerna då det blev typ en halv över. De där brudarna förresten, de ratade biskvierna rakt av, utan att smaka. "De runda är inte goda!" Agnes gillade däremot skumraketerna, vilket Vilma inte gjorde - bara chokladen 😂

Hehe, Mikaela hade en grisig dag på jobbet igår och fick en fredagspåse imorse med en skumraket och en biskvi - Hon tyckte att de var goda och Carl trodde att de var köpta. Sånt tycker jag är lite roligt. Xenia körde ett av de värsta fredagspassen med oss hittills idag. Klarar jag alls att röra mig imorgon blir jag både förvånad och glad. Tolv stationer varav tio var ren plåga. Urk! 

Nu sover två av tre barn och jag har siktet ställt på ett glas vin och en film, frågan är vilken? Vi missade gårdagens avsnitt av Gåsmamman, så det kan vara något... Eller det 4e avsnittet av Kampen om tungvattnet. Hmm!

Dags att börja fösa över sovande barn i sina sängar.

Vi hörs ❤️

  • Nära Bromma, Stockholm

Gillar