Nya inlägg

Pasta med strimlad fläskkotlett

Ikväll var Edvin middagsansvarig... Jag sprang i och för sig och köpte soltorkade tomater, det borde vara värt någonting!

För tre stora och två små:

400 gram benfri fläskkotlett i skivor (fettet bortskuret)
2 msk olivolja
Finrivet skal av 1 lime
20 cm strimlad purjolök
2 dl vatten
1 dl grädde
8 soltorkade tomater, strimlade
2 krm riven muskot
Salt & svartpeppar

Tillbehör:
240 gram okokt pasta
70 gram ruccola
2 msk pistaschnötter, grovhackade
Cocktailtomater
Oliver
Parmesan

Koka pastan.
Strimla kotletterna och blanda med olja, lime, salt och peppar. Stek fläskbitarna i olja och lyft ur pannan. Fräs purjolök mjuk i pannan. Tillsätt vatten, grädde, soltorkad tomat och köttet. Låt puttra några minuter. Smaka av med muskot, salt och peppar. Servera med tillbehören.

Gott!!

Vi hörs ❤️




Gillar