När du får oväntat besök

Igår kväll skulle E åka iväg och spela badminton med sin kompis B-lan, vilket han ofta gör på onsdagarna. Den stora skillnaden var, att den här gången bröt lillgris ihop för att han inte var medräknad och sprang in på sitt rum och grät bakom sängen.

Well, en genuint ledsen pojke ville vi inte ha - så jag packade ner två paket dinosauriekex, pojkens DS, ett äpple och lite saft och plötsligt blev jag ensam med korvstroganoffen jag höll på att laga *jahapp*

Jag hade precis börjat äta då det ringde på dörren - Det var min Catrin!!!
Hon kom hem från Australien i tisdags ( har varit där ett år, sjukt att tiden går så fort!!) och nu stod hon i vår trappuppgång. Hon kom in, käkade och vi hade en snabb uppdatering över det senaste året, sedan åkte hon hem. Det blev alltså en snabbvisit; liten men naggande god!!!

Lillplutt hade skött sig bra på badmintonen och dessutom varit duktig att spela. Vi försöker uppmuntra honom att börja med någon racketsport, men han vill helst av allt gå i simskola... Hur svårt kan det vara att lösa? Ganska svårt har det visat sig, men trägen vinner!
  • Mys
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229