Mina planer

Jag fick numret till mitt nya hopp; "snickare Jesper" av Linda igår. Hon lade dock in en brasklapp: Han är en man, arkiverad i kategorin "skitskalle" och förjävlig att leva med, men en sjuhelvetes snickare... Jag förtydligade då, att vare sig jag eller E har för avsikt att inleda ett förhållande med honom. Vår primära tanke är att han ska trolla fram Lilla bus rum, lägga lite golv och måla lillkorvs rum;-)

Att bero på lillkorvs rum, så har jag legat och möblerat det, i tanken, senaste timmen. Åh, det kommer att bli så bra!

Hehe, det visade sig igår att E är nervös över Lilla bus trollerieum. Han tycker att det skulle kännas bättre om vi fokuserade på badrummet, vilket är ett konkret rum med en färdig planlösning...
Jag förstår hur han menar och kan till viss del hålla med - men dessvärre har mina planer över den nya planlösningen blivit för mycket "mitt älsklingsprojekt" för att det ska finnas någon som helst möjlighet att bromsa nu. Det finns en urbra låt som passar in här; "don't stop me know" med Queen... Love it!

http://www.youtube.com/watch?v=HgzGwKwLmgM

Näe, om man skulle sova en stund. Ska tydligen gå till jobbet om knappt fyra timmar. Dagen bjuder även på först Lunchdejt med L och hennes lille Hugo och sedan, direkt efter jobbet ska jag möta upp Fröken Johansson och Mags för fredagsmys/AW/middag.
Usch, jag känner redan nu hur trött jag kommer att vara.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229