Massage för mig och biobesök för kid!

Mysmåndag blev det, när Lillgris huligankompis Calle hade gått hem.

Jag har köpt en ny "läshattsbok" till lilla gris, en av 1B-böckerna... Tyckte att "Skrik & Bajs" kunde vara passande, så att han är förberedd på det som komma skall. Vi halvtittade på "Biggest Loser Sverige" och läste skrik & bajsboken... Och kramades. Han är väldigt kramig nu, han vill dessutom ha väldigt mycket uppmärksamhet, vilket kan vara en förklaring till varför han inte lyssnar... På någonting, någongång, någonsin. Det är otroligt frustrerande!

Tisdagar är massagedagar på mitt jobb, det är så lyxigt och jag är så otroligt tacksam för denna förmån. Jag berättade om Lilla bus för massagetjejen, Anna. Hon har nämligen tyckt att det är på sin plats att jag och E skaffar en liten bebis, sedan jag träffade henne första gången. Nu fick hon bekräftat att hon får som hon vill och hon var väldigt nöjd med det.

Jag tänker hela tiden att jag ska berätta för min chef, Mr T, att jag tänkte smita iväg på föräldraledighet om ett halvår, men det blir aldrig läge. Är det här en bortförklaring? Ja det är det och jag kan för mitt liv inte förstå vad det är som är så svårt med det. Anna sa att det kanske är för att det känns som man blir allt för privat. Jag vet inte. Det gick OK att berätta för henne när jag låg med ansiktet ner i ett hål i massagebänken. Hahaha, kanske ska ta med mig Mr T in i massagerummet och lägga mig där när jag berättar - eller så blir det än mer awkward =)

Lilla gris ska gå på bio med sin mormor och T idag. Och äta tacos, på restaurang. De ska se någon film om havet, han ser fram emot det med stor iver och är dessutom lite lätt mallig för att jag inte ska följa med. Jag får jobba, följt av ett pass på SATS, det är så långt ifrån rättvisa man kan komma.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229