Kalasförberedelser

Det hände igen!

När jag satt på föreläsningen tidigare ikväll såg jag att det ringt ett 08-nummer som kändes bekant, men inte finns inlagt i telefonen. Jag kollade upp det och insåg att det återigen var Sture på lokalbokningen som undrade varför ingen kommit och hämtat nyckeln till söndagens kalas 🙈

Edvin gjorde en panikutryckning så det löste sig fint. Sist fick farbrorn lomma över till oss med nyckeln och det var skönt att han slapp det då jag misstänker att det inte är något han uppskattar.

Nu har jag precis fyllt 23 påsar till fiskedammen, småknattarna under två år, får en klämpåse, studsboll och liten dinosaurie i sina påsar då godisätande är lite trixigt att förhålla sig till när det gäller junisar som inte är ens egna. Dinosaurien kan bli att rensa bort för de allra minsta då jag är osäker på om den möjligen är i för liten storlek för någon som gärna smakar på världen.

Söta va?!

Jag klämde även ner en refillförpackning PEZ och en liten näve M&Ms som fanns i gömmorna.
Både påsarna, tutorna och studsbollarna beställde jag från kalaskungen. Grejerna levererades blixtsnabbt, de kom mindre än 24 timmar efter jag lade beställningen 👍

Nu börjar vi vara redo för kalas!
Jag smakade en äppelbulle idag... De var godare än de är snygga, men det var väl mycket deg då fyllningen måste ha typ absorberats och nu är spårlöst försvunnen. Well, glasyr som sagt!!

Nu måste jag sova.
Vi hörs ❤️

  • Nära Bromma, Stockholm

Gillar

Kommentarer