Inte vilket tisdag som helst - utan supertisdag!!

Jag sitter med min projektplan, en tidplan och numera även en ehh PowerPoint-presentation som kanske inte är jättesnajdig. Imorgon ska det hela redovisas och jag känner mig matt. Att göra muntliga redovisningar kan kanske vara bl.a. det jag gillar minst. Även om jag borde kunna innehållet i mitt arbete utan och innan är det något med att prata om det inför andra människor som gör att jag helst vill trilla genom golvet. Don't get it. Jag har inte några större problem att prata annars, men just i klassrumssammanhang blir jag 16 år, rodnande och snubblande ska redovisa provbomningarna i Stilla Havet igen. Det är inte alltid bara trevligt när allting kommer tillbaka till en... Det tycker inte jag iallafall.
<
Något som däremot är trevligt är att jag fick massage idag. Lilla Bus tyckte att det sög, big times, och protesterade vilt över att jag låg på mage. Nästa vecka ska jag ligga på sidan alternativt sitta istället. Föds den stackars bebisen med platt ansikte vet vi varför;)

Lillgris tog med sig fröken Rebecka hem, det var otroligt bra, med tanke på att jag då kan sitta och fokusera på mitt arbete - vilket jag gör till fullo, typ!

Min lunchträning fick vika hädan, för Katz ville luncha och det var så mycket trevligare än att dela gym med svettmannen. Innan hon kom, hann jag lova tjejen som ingen annan ville prata med, att vi gärna ville delta i en marknadsundersökning om ögats förmåga att fokusera. Vi fick varsin tialott som tack för besväret, så att jag vill säga att det var värt det. Hon vann dessutom på sin och jag trodde att jag vann 500:-, det var tills jag insåg att man behöver tre stycken likadana belopp för vinst.

Även idag slås jag av hur mycket jag tycker om mina kompisar, det gör mig så himla glad att de är så himla bra!!

Gillar

Kommentarer

mormor
mormor,
Nu är jag lugnad. Tre inlägg på raken. Och du, föredraget kommer att gå galant. Affirmera, dvs tänk dig in i situationen gång på gång med en positiv känsla och tänk på vad bra det kommer att gå. Annars är betablockerare bra. Men jag avråder med tanke på ditt tillstånd. Puss och lycka till. Glöm inte att du är bäst
fröken c
fröken c,
Betablockare, ehm, ja - kanske?! Du har alltid så bra idéer...
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229