Hantverkare och tid...

Lilltussan har precis slagit igen sina stora blå efter en intensiv morgon. "Uuuteee ute ute uuuteee" är dagens ramsa... Dessvärre kan vi inte gå ut än, för vi väntar på fastighetsmänniskan som ska fixa vår rinnande toalett.
Vad kan det vara med hantverkare som omöjliggör att bestämma en exakt tid? "Tisdag förmiddag" är ju liksom inte gångbart om man ska till tandläkaren, frisören eller har något möte på jobbet... MYCKET märkligt.

I övrigt har vi nog tänkt gå och bada idag. De har öppet för allmänheten på det gamla sunkstället på Kungsholmen... Eller så himla sunkigt är det inte, men jag känner mig lite lurad fortfarande eftersom kvalitén på kursverksamheten de bedriver är så löjligt låg. Vi får väl se när toasnubben kommer och planerar helt sonika efter det.

Eftermiddagen kommer att tillbringas i lillgris skola. De har någon välgörenhetsfestival och det är lika med obligatorisk närvaro för föräldrar, mor- och farföräldrar och syskon.
Förra året var Carola där och sjöng, i år har hon ju synts i TV och har kanske för hög stjärnstatus för något litet skoljippo, så idag är Karl Dyall dragplåster

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229