God torsdagsfisk

Missade att fota igen. Det var synd igen, men det var gott!

Återigen har jag utgått från ett recept från Matmagasinet, oklart när.

För fem personer

3 filéer torskrygg
2 filéer lax
8 potatisar
Chiliflakes
Salt och peppar
Saft från 0,5 citron
3 msk pepparrot
0,5 dl kokosolja

Sätt ugnen på 225 grader.
Skrubba potatisen och skär i mindre bitar.
Skär fisken i sockerbitsstora kuber, krydda med chiliflakes, salt och peppar.
Smält kokosolja och blanda med citronsaft och pepparrot.
Fördela potatis och fisk på aluminiumark och skeda över kokosblandningen.
Tillaga mitt i ugnen i ca 30 minuter.
Servera med citronklyftor, extra pepparrot och knäckemackor!

Gott!

Vi hörs ❤️

  • Nära Unnamed Road, Bromma

Gillar

Kommentarer