Fridag!

Idag har vi en av våra fridagar på jobbet. Detta är ett otroligt lyxigt privilegium och jag är så otroligt tacksam... framför allt idag.

Igår kväll förvandlades jag från en vanlig, glad och gravid tjej till ett kräksprutande vrak. Strax före 22 började jag må så fruktansvärt illa, sedan kräktes jag två-tre gånger per timme fram till klockan 02. Tjolahopp! Det hela förvärrades en smula av att E var ute på en avancerad AW och inte trillade hem förrän runt midnatt, då var han i det närmaste radiostyrd. Han kunde inte förstå alls varför jag inte bara sov och inte heller varför jag inte uppskattade att han satte sig bredvid mig och åt ost (?!). Han somnade ovaggad och jag lade mig i Lillkakans säng. Det beslutet fattade jag dels för att det skulle bli närmare till toaletten, dels för att där finns det TV i anslutning till sängen och dels för att han jag vanligtvis delar säng med, lät som om någon kört ner en traktor i halsen på honom (jag hade i och för sig gärna anmält mig frivillig att göra det!) I Lillgris rum bor även den där hamstern... Hon är vår kelgris, men helvete vad hon låter på nätterna!!

Summasumarum är att jag är trött och grinig, dessutom vaken och trött. Jag mår fortfarande illa, men har ätit lite gröt - mest som experiment för att se om magen vill ha eller ej. Jag tänkte utnyttja den här morgonen till att fortsätta arbeta med min projektplan, eller nu är det tidplanen som det ska filas på. Det är säkert bra, men just nu känns det föga lockande.

Klockan 13 ska barnet hämtas i skolan, vi ska åka och bada *mysigt* Kvällen ska tillbringas med fröken Johansson, det blir också mysigt... Förutsättningen för alla dagens aktiviteter ska bli av, är att jag inte somnar och sover bort hela dagen!

Gillar

Kommentarer

minstrels,
Blä, att kräkas är det värsta jag vet. Jag bävar för att börja må illa. Hoppas jag slipper. Tack för hoppfulla ord om huvudvärk som går över. =) Hur är det med ömma bröst? Slutar de nånsin göra ont?! kram
minbebis.com/blogg/kottefabriken/
Lina
,
Haha! Typiskt E, kan tänka mig hur han ragglade runt! =) Var nog tur kanske så du inte fick ett ben i fejjan under sömnen. Har hört att sånt ligger i släkten? 😉 R är inte nådig i sängen när han har druckit för mycket av det där jästa.. =/
minstrels,
Hjälp! Ok...då får man bara bita ihop då. Och köra med dubbla behåar, för jag kan knappt gå längre utan att det skumpar och gör ont. Helt sjukt ju! Jag är ju bara i vecka 5!!!
minbebis.com/blogg/kottefabriken/