Det här regnandet...

Det verkar inte bättre än att juni kommer att kommas ihåg som månaden som regnade bort.

Efter att ha trotsat spöregnet och halvjoggat upp och hälsat på Aggies förskola (hon pekade på dörren, säkert femton gånger under halvtimmen vi var där, grät och sa däJJ. Men det blir säkert ehm bra... sen!) mötte vi upp Carina och Niina med bebisar, käkade lunch och konstaterade att barnhörnan i Bromma Blocks var stängd idag. Damn it!! Agnes har inte lekt-lekt sedan i torsdags och jag känner mig kass. För att få tiden att gå, var jag tvungen att tröstshoppa lite åt mina barn, innan vi tog med oss Carina och tillhörande liten pojke hem och lekte en stund. Det dröjde dock inte jättelänge innan tussan ville gå uutaaa!!! Det börjar kännas löjligt att säga:
- För det kommer typ aldrig att sluta regna!! så vi utrustade oss med gummistövlar och all galon som gick att finna och gick ut.

Väl ute var tusspuss väldigt avvaktande till en början, men efter bara en stund insåg hon att man kan bada i djupa vattenpölar... Så det gjorde hon! Tyvärr hade jag ingen kamera tillgänglig, men hela flickan vara genomblöt efter den nya bekantskapen med gårdens bästa pöl. När E kom fick hon dock byta geggig vattenpöl mot varm badbalja... Min lilla badanka!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229