Än så länge ligger lugnet över familjen...

God morgon alla lördagsfirare!

Av oklar anledning började min dag klockan sex, då mitt äldre barn kom och lade sig som ett värmeelement på min högra sida. Ungefär två minuter efter det vaknade mitt yngre barn, som nöjde sig med att ligga bredvid mig och småprata till 06:45, då sa hon " PAPPA" och kröp över mig för att skaka liv i honom. De försvann och jag somnade om. Efter en timme fick jag tillbaka Agnes, då hon inte var trevlig längre och fick således vila. Hon sover (fortfarande snuvig) Storebror tittar på något hjärndött program på Cartoon Network och jag tippar på att min man dricker kaffe och läser tidningen.
Jag ligger kvar i sängen, men börjar vara väldigt sugen på både frukost och att få gå på toaletten. Vis av erfarenhet vet jag att lilltrollet i princip alltid vaknar så fort jag lämnat sängen så jag ligger väl kvar en stund till.

Senare idag ska jag träffa Elin och fröken Johansson. Det lutar åt att den lilla snorgeten får stanna hemma med sin pappa snorbocken vilket i så fall blir lyxigt!!

Just det, jag och Ewa åt lunch på Vimmel (Hagagatan 4) igår. Superbra!! Bra salladsbuffé med gott bröd, god mat och på fredagarna får man grädda efterrättsvåfflor till kaffet. Love it!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229