När min käraste ägodel, mitt barn, mitt allt gör illa sig - vill jag sätta mig ner och tjuta med honom. Fy sjutton vad ont det gör i hjärtat! Framförallt när han inte kan prata och säga exakt vart det gör ont, om det gör ont på flera ställen eller "bara" där.

Idag var en sån dag, allting var frid & fröjd jag vid frukostbordet och Theodor på golvet, han skjuter en korg framför sig (och kastar ut alla strumpor som ska ligga där i över hela golvet)
Rätt var det är hör jag en duns under bordet och efterföljande hysteriskt skrik.
Kastar mig ner på golvet, ser att överläppen är röd och kollar i munnen..
Där kommer det lite blod från en tand!

Skit också, så antingen har han lyckats slå till sig på korgen, eller så har korgen halkat iväg och han slagit munnen i golvet - ni kan ju tänka er DEN smärtan :-(

Men han lugnade sig hyfsat snabbt, och efter ett samtal till 1177 så rekommenderade dom oss vidare till tandläkaren, bara för att utesluta större skador samt att ha en anteckning om det skulle bli problem senare, så finns det noterat hos försäkringsbolaget.

Så imorgon bitti har min lilla prins sitt första besök hos tandläkaren, för en liten koll.

Min fina älskling. Vad han får modella, har massor med bilder på kameran, så den ska tömmas lite senare.. Så kanske jag slänger upp några gobitar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är en stolt mamma här hemma, eller ja, pappan är självklart också super stolt!
Ikväll har våran grabb suttit själv, utan stöd vid två tillfällen. Förvisso ingen lång stund, men han satt ensam!! Vad fort det går, från att vara en sovandes ät & bajs maskin tills att vara en liten människa, som utforskar världen och kroppens möjligheter.

Vad du är duktig, älskade unge!

Likes

Comments

Jag kramar min son extra hårt idag, för att han finns & mår bra.

Att bära vitt & rocka sockorna känns som en självklarhet idag. Det finns alldeles för många där ute, som förlorat det allra allra käraste man har, sitt barn. Och det finns alldeles för många där ute, som ständigt kämpar & utstår elakheter för att dom är annorlunda. Annorlunda är bra. Annorlunda är coolt. Annorlunda är skit häftigt!

Får sådan ångest, en klump i halsen, lust att skrika rätt ut när jag läser om barn, små änglar, som bara vart här på lånad tid. Ingen, absolut ingen ska behöva gå igenom det, absolut ingen förtjänar den sorgen. Alla människor borde få se sitt barn växa upp, göra misstag, bus och att växa som människa. Livet är inte rättvist, och det är inte rättvist att vissa får ta farväl av sitt barn, innan det ens har hunnit träffa varandra. Det är inte rättvist att vissa människor har sitt barn under en gravsten.

Jag vill inte att denna orättvisa ska finnas, och jag önskar att jag kunde påverka detta, så det minsta jag kan göra är att skänka tankar fyllda med kärlek och att bära vitt, vitt för er, starka människor. Som har förlorat ett barn.

För dig ska jag kriga, inom mig bor en riktig tiger, som kommer att kämpa för dig varje dag. Jag ska stå pall när du faller, jag ska blåsa bort det onda, jag ska skydda dig med alla krafter jag har. Jag ska lära dig att älska & respektera dina medmänniskor. Att ett vänligt hej & ett leende kan förändra någons dag. Att människor, oavsett fysiska & psykiska hinder är lika mycket värda.

Rocka sockorna lilla vän, annorlunda är kul. Annorlunda är coolt. Annorlunda är skit häftigt!

Likes

Comments

Åh mitt hjärta svämmar över, hittar inte ord att förklara min kärlek för dig.

Likes

Comments

Som småbarnsförälder ändras mycket. Tex att man blir glad över bajs. Och bara måste meddela det till sin sambo. Och sambon tycker inte att det är några konstigheter alls.

Likes

Comments

Hejsvejs!

Imorse tog Theodor morgon "redan" vid åtta, vilket han inte brukar, så idag har vi hunnit med en del.

Började med en längre promenad i det sköna vädret, solen fyller hela kroppen och huvudet med energi.

Egentligen skulle vi ha åkt till BVC och föräldrargruppen på eftermiddagen, men den blev inställd pga sjukdom. Men inte gjorde det något, samlade ihop barn, hund & vagn, lastade in dom i bilen och drog till stan för en promenad & fika istället.


Grodan & grisen är bra grejer hälsar Theo. Som höll den så fint idag. Vad roligt det är med honom nu när han blivit lite äldre. Är med och tittar klämmer och smakar på saker.

Dennis & Zeke premiär cyklade nu ikväll, trodde inte Zeke skulle springa på så fint bredvid som han gjorde, men denna hund upphör aldrig att förvåna mig.


Likes

Comments

När man inte kan sova, kan man ju starta en blogg.. Ligger här och lyssnar på mina 3 killars djupa andetag. Dom sover gott, mina fina.

Tror mina vanliga rutiner har kommit ikapp mig, nattugglan har vaknat inom mig igen. Men så är det när man är bortskämd med en bebis som sover hela nätter, och sover långt in på förmiddagen. Då är man inte den där trötta småbarnsmamman som alla påstod att man skulle bli, att man skulle kunna sälja huset för 4 timmars sammanhängande sömn.

Förr, förr låter väldigt långt långt borta och det stämmer ju inte riktigt, lille Theodor blev ju bara ganska precis 4 mån, så vi får väl ändra till innan Theodor föddes ist, så kunde jag ligga vaken och vrida och vända på mig tills klockan var 3-4 ibland. Riktigt jobbigt. Att aldrig komma till ro och somna, men det tvärvände de första dygnen när vi kommit hem från bb. Jösses, så fort Theo somnade för natten var jag som en klubbad säl. Sååå kvällstrött! Aldrig att jag var vaken ens en halvtimme efter att han somnat. Så trött vill jag inte va, men någonting mitt emellan det och detta, hade absolut inte skadat.


Där hade ni en liten update om vad jag gör mitt i natten,

Hoppas ni sover gott,
Ha de!

Min fina skatt,

Likes

Comments