Två Göteborgsdagar med tre vänner

Just precis nu sitter jag i kvällsskymningen med tända myggljus på sommarstugans altan och blickar ut över vattnet. Det är några båtar ute och åker på sjön, men i det stora hela är det väldigt tyst och lugnt. Syrsorna spelar i takt med vattnets varsamma kluckande och ibland bryter en fisk vattenytan med ett plask. Jag känner en fullständig ro och finns bara här och nu. Vill aldrig att sommar och ledig familjetid ska ta slut.

Innan vi parkerade oss här i sommarstugan i onsdags inleddes denna vecka med två helt perfekta dagar i Göteborg tillsammans med tre goda vänner. Vi hade inte planerat vad vi skulle hitta på förrän i princip kvällen innan. Och trots det blev det så himlans bra och trevligt alltihop. Umgänget gör ju givetvis allt. Vad vi än skulle ha hittat på hade det blivit lysande bra, det vet jag. Men addera god mat utöver gött häng och kvalitativt snack så placeras ribban rätt högt alltså. Är tacksam över mina kloka vänner.

Vi startade med en god lunch på Jinx Foodtruck på magasinsgatan. Makalöst gott!
Fortsatte sedan med kaffe på Bar Centro. Kolla vad gulliga mina vänner är! ❤️
Jag tog en pistagerulle till cappun. Magi!
Efter mat och fika ville vi hitta på en aktivitet och drog vidare till Boulebaren för ett parti boule.
Jag drack rosa dricka och spelade ihop med Martina. Vi vann!
Hoppade på en sådan där fin gammal spårvagn för att ta oss hem till Sofia i Mölndal. Konduktören hjälpte oss med fotot. Visst ser vi alldeles överpeppade och glada ut 🥰
Vi hade köpt massa ostar, marmelader och annat gott som vi mumsade på i takt med djupa diskussioner om livet, döden, astrologi, jämställdhet med mera med mera.
Jag hade inte planerat att sova över men kunde inte slita mig från vårt mysiga häng i Sofias lägenhet. Spontanade och fick låna sovkläder och tandborste så att jag också kunde stanna över natt. Sofia knäppte den här mysiga bilden på morgonen efter när alla vaknat och väntar på kaffet.
Vi drog till Jos för en gofrulle.
Tjejer 🌟
Cashewyoghurten var så god!
Efter frukost skulle vi dragit vidare till Mr Cake för fika men när vi kom fram var det lååång kö utanför så då fick det bli Brogyllen istället. Efter att vi frossat i goda bakverk tog jag tåget hem till mina grabbar i Lerum igen fylld av energi, socker och kärlek! 💛

Gillar

Kommentarer